Ve maç bitiyor.Şampiyon NEVŞEHİRSPOR 3.Ligde

90+Gollllllll.....Maçın uzatma dakikalalrının sonunda Furkan'ın golü ile Nevşehirspor'umuz öne geçti. Trübünler yıkılıyor büyük sevinç var. Yedek kulübesi stad ayaktalar. Ve 3. Lig yolunda artık bizde varız diyoruz...

Sezon başından bu yana çok büyük emekler veren camiamız 3.ligi hak ediyor.

90 .Dakika- Karşılşamanın sonuna 6 dakika daha uzatıldı. 3. lige son bileti almamız için sahaya tüm yüreğini ortaya koymamız gerekiyor. Ödemişspor korner atışı kullanıyor. Hüseyin Civelek topu direğin dibinden tekrar dışarı gönderdi. Korner atışı sonucu Maksimin vuruşunda top kalecimiz Can'da kalıyor.

89.Dakika- Play off ilk kademe maçında Kırşehirspor'la 120 dakika mücadele veren ekibimizi bir uzatmalar daha mı bekliyor. Her iki takımda da yorgunluk belirtileri başladı.

86.Dakika- Telafisi olmayan dakikalarda karşılıklı ataklar var. Şimdi köşe vuruşu kazanıyoruz. Maalesef sonuç gelmedi. Ödemişspor'da oyuncu değişikliği var.

85.Dakika- Allahım bu şehre yardım et... Atacağımız bir gol bizi 3.lige çıkartacak. Şimdi tam zamanı

82.Dakika- Artık maçta son 10 dakika. 2-2 lik eşitlik sürüyor. Maç bu skorla biterse uzatmalara geçilecek.

80.Dakika- Her iki ekipte varını yoğunu ortaya koyuyor. Hata yapanın kaybedeceği maçta kazanın Nevşehir olmasını diliyoruz. 

75.Dakika- Alex'in Kaho Yannic e yaptığı sert hareketi sonrası sarı kart gördü. Nevşehirspor'umuza trübünlerden olduğu gibi yurt içi ve yurt dışından binlerce hemşehrimiz büyük heyecan ve duaları var... Nevşehir'im hadi göster kendini....

74.Dakika- Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Nevşehirsporlu Serdar'ın kafa vuruşu istediği gibi vuramadı topta dışarı çıktı. 

72.Dakika- Top karşılıklı iki kale arasında ... Ödemişspor Alex ile geliştirdiği atakta mutlak bir golü ceza sahası içerisnde takım kaptanımız Şafak ile uzaklaştırdık.

70.Dakika- Bugün günlerden Nevşehir... Ve tarihi bir günde 3.lig yolunda heyecan dolu bir maçta artık son 20 dakika ... Tarih yazmak için 1 Gol daha bekliyoruz ekibimizden

68.Dakika-Nevşehirspor'umuz golden sonrada ataklarını sürdürüyor. Bu dakikalarda oyunda yeniden üstünlüğümüz var. Trübünlerde takımımıza büyük destek var. Yemeden atacağımız bir gol 13 yıllık özlemimizi bitirecek. Haydi Nevşehir.... 

61.Dakika- Gollllll  Buzo ile beraberliği yakaladık. Muhteşem bir mücadele var sahada. Haydi Nevşehirim bu maçı al. Şimdi skor  2-2

60.Dakika- Dakikalar ilerliyor. Artık maçta son yarım saate giriyoruz. Ataklarımız var.

59.Dakika- Köşe vuruşunda golü atıyoruz ama hakem ofsayt gerekçesi ile saymadı. Buz gibi golümüz iptal edildi anlamış gibi değiliz...

58.Dakika- İlk yarıda maçın mutlak hakimi Nevşehirspor du ikinci yarıda şu dakikaya kadar herşey tersine dönmüş gibi gözüküyor. Haydi Nevşehirim bu sevinci bize yaşat.

57.Dakika- Nevşehirspor'da Beytullah Aslan çıktı yerine Serdar Kılıç oyuna giriyor. Bu dakikada Kırmızı Beyazlı ekibimiz üst üste köşe atışı kullanıyor.

56.Dakika- Nevşehirspor'da Beytullah Aslan giriyor Aydın Kuzu oyundan çıkıyor. Ödemişpor da da Mustafa Acun oyundan çıktı yerine Maxim oyuna dahil oldu. Karşılşamada ilk yarıda Ödemişspordan Halil Karataş Ve Nevşehirspordan Aykut Eren'in Sarı Kartı var.

54.Dakika- Ödemişspor Alex in golü ile 2-1 öne geçti. Maalesef ikinci yarıya iyi başlayan Ödemişspor öne geçti.

49.Dakika- Maalesef golü kalemizde gördük. Mustafa Acun ile eşitlik geldi.1-1

Ve Karşılaşmada İkinci yarı başladı. 
Artık 3.Lig için sadece 45 dakika kaldı.

Her iki takımda sahaya geldi.

 İlk yarı sonucu: Nevşehirspor 1 – 0 Ödemişspor

Kocaeli bölgesinden hakem Sabit Selvi ilk yarının bitiş düdüğünü çalıyor. Ve ilk yarı 1-0  üstünlüğümüz ile sona erdi.

45.Dakika- Maçın ilk yarı sonuna 2 dakika eklendi. 

44.Dakika- Rakip Ödemişspor Mustafa Acun ile gole çok yaklaştı. Yüreğimizi ağzımıza getiren pozisyonda bir defansımızın ofsayt diye beklediği bir anda vuruşunda top direği yalayarak dışarı çıktı.Derin bir nefes alıyoruz.

40.Dakika- Buzo ile inanılmaz bir gol daha kaçırdık. İnşallah bu pozisyonları aramayız. Artık ilk yarının bitimine çok az bir süre kala Nevşehirsporun ataklarıyla geçen bir yarı izliyoruz. 3.Lig yolu tamamen aralanması için ve rahatlamamız için bir gol daha lazım. Haydi Nevşehir'im...

33.Dakika- Aydın Kuzu'nun getirdiği ve kaleciden dönen topa Eray'ın kafa vuruşuyla kazandığımız gol maalesef ofsayt nedenyle sayılmadı. 1-0 lık üstünlüğümüz devam ediyor.

30.Dakika- Aydın Kuzu'nun kendi taşıdığı topta ceza sahasını karşıdan gören yerde faulle duruduruldu. Kuzu'nun atışında top az farkla üst direğin yanından dışarı çıktı. Bu dakikaya kadar Nevşehirspor maçın mutlak hakimi. Maç böyle devam ederse ekibimiz 2. golü bulacaktır.

15.Dakika- Bugün Antalya'da trübünler güzel, sahada bu dakikaya kadar oynanan futbol güzel ,skor güzel, 3.Lig yolunda avantajımız devam ediyor. Ama ikinci golde gelirse dahada rahatlıyacağız. Baskımız devam ediyor.

12.Dakika- İkinci gole çok yaklaştık. Sağ taraftan ceza sahasına giren Hakan Doğan'ın akıl doluşu vuruşu az farkla dışarı çıkdı.

10.Dakika- Golden sonrada üst üste ataklarımız devam ediyor. Rakip ceza sahası sol köşesinden Aydın Kuzu ile kullandığımız serbest vuruştan sonuç alamadık. 1-0 lık üstünlüğümüz devam ediyor. 

5.Dakika-Kırmızı-Beyazlı taraftarların takımımıza desteği devam ediyor. 

1. Dakika- GOLLLL. Maçın henüz ilk dakikası Hakan Doğan ile Nevşehirspor'umuz 1-0 öne geçiyor... 

Ve tarihi karşılaşma başladı. 

Maçı izleyenler arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı ve Ak Parti Milletvekili Aday adayı Necdet Ada da izliyor.

Play-Off ilk maçında Ankara’da uzatmalarda yediği golle 3. lig kapsından dönen Nevşehirspor'umuz bugün ikinci Play-Off maçında Antalya’da 3. Lig için vize alacak.

Kırmızı Beyazlı ekibimiz, 3 Lig’e yükselme 2. Kademe Play-Off müsabakasında Ödemişspor ile az sonra başlayacak maçta Antalya'da Akdeniz Üniversitesi stadında saat:15.00 te karşılaşacak. Bu önemli maç öncesi Nevşehirsporlu binlerce taraftarlarımız sahadaki yerlerini aldılar. Karşılaşma için Antalya başta olmak üzere Türkiye ve Avrupa'nın farklı kentlerinden Nevşehirspor'a destek vermek için çok sayıda gurbetçi hemşehrilerimizde statta bütünleştiler. 13 yıldır hasret kaldığımız 3. Lige bu sezon çok yaklaştık artık bu saatten sonra futbolcularımız sahada konuşacak, güçlerini son 90 dakikada gösterecekler ve inşallah maç sonunda gülen taraf kırmızı beyazlı ekibimiz olacak. 

Takımımlar sahaya şu onbir ile çıktılar.

Nevşehirspor :Can, Eray Hüseyin, Ahmet, Şafak, Furkan, Yannick, Aykut, Chıbuzor ve Hakan

Ödemişspor: Alper, Tugay, Semih, Umur, Cüneyt, Hakan, Mustafa, Şafak, Halil, Dündar ve Alex

Nevşehirspor kamp yaptığı otelden ayrılarak maçın oynanacağı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'na hareket etti.

Karşılaşmayı www.fibhaber.com canlı anlatımla yayınlayacak.

Nevşehir sevdasıyla Armanın peşinde pazar günü Antalya'dayız...!

Tarih:29 Nisan 2018 Pazar

Saat:15.00

Yer: Akdeniz Üniversitesi Stadyumu ANTALYA

Nevşehirspor'umuza 3.Lig yolunda başarılar diliyoruz.

3. Lige yükselme 2. Kademe play-off mücadelesinde Nevşehirspor GK.- Ödemişspor maçını Kocaeli Bölgesinden Sabit Selvi yönetecek.
Ödemişspor - Nevşehirspor GK (29.04.2018 - 15.00)
Hakem: Sabit Selvi (Kocaeli - B Klasman) 
1.Yrd. : Sezgin Altun (Bingöl - B Klasman)
2.Yrd. : Ömer Lütfü Aydın (Erzurum - B Klasman) 
4. Hakem: Aytaç Geçgel (İstanbul - C Klasman)

Nevşehir sevdasıyla Armanın peşinde pazar günü Antalya'dayız...!

2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha TFF 3. Lig'e yükselme hakkını elde edecek.

Haber:Mustafa Ferveren