Takım 3. Bayram Toplanacak

NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grupta ilk üç hafta sonrasında liderliğini sürdüren Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor’da bayram tatili 3. Bayram günü sona erecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, bayram sonrasında 12 Ekim 2014 Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Akşehir Spor müsabakası öncesinde futbolculara bayram izni verildiğini, bayram tatili izninin 06 Ekim 2014 Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Teknik Direktör Şanver Göymen yönetiminde Akşehir Spor maçı hazırlıklarına bayramın üçüncü gününden itibaren tekrar devam edecek olan Nevşehir Spor GK’nün bu deplasmandan 3 puanla dönebilmek için hazırlıklarını sürdüreceğini kaydeden Başkan Necmi Cantekin, “İlk üç haftada ligde aldığımız sonuçlar oldukça iyi. Allah’ın izniyle bayram öncesinde olduğu gibi bayram sonrasında da Akşehir deplasmanından üç puanla dönerek taraftarımızı, Nevşehir Spor’a gönül verenleri mutlu etme çabası içerisindeyiz. Futbolcularımızda, teknik heyetimizde bu bilinç ve azimle çalışmalarını sürdürüyor. Bu vesile ile Tüm Nevşehir halkımızın, Nevşehir Spor’a gönül veren tüm taraftarlarımızın, Kulübümüze maddi-manevi katkı sağlayan tüm kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Kurban bayramının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.