Nevşehirspor Taraftarlarının takımlarına destek amacıyla ev ve iş yerlerine Kırmızı - Beyazlı bayraklar asmaları istendi,

Bölgesel Amatör ligde mücadele veren Nevşehirspor’da yeni sezon öncesinde tüm hedefler Şampiyonluk ve üçüncü lig üzerine kuruldu. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile birlikte camianın kenetlendiği Nevşehirspor'da yeni sezon şampiyon olmak adına maddi manevi büyük özveri gösterilerek güçlü bir kadro kuruldu.

Nevşehirspor Genç Meterisliler taraftarlar Başkanı Ahmet Yetişir FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında bu yıl İnşallah Bölgesel Amatör ligde şampiyon olup daha önce mücadele ettiğimiz üçüncü lige çıkacağız” diye konuştu.

TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN BAYRAK KAMPANYASI

Nevşehirspor Genç Meterisliler Taraftarlar Grubu yeni sezon öncesinde "Bir Bayrak'ta Sen Yap" kampanyası başlattı.

Kampanya çerçevesinde Nevşehir de mahalle ve sokakalar Nevehirspor bayraklarıyla süslenmesi amaçlanıyor...  

Nevşehirspor'da Hedef 3.Lig...!

Nevşehirspor Genç Meterisliler Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir, "Nevşehirspor'umuzu seven ve destekleyen tüm iş adamlarımızı esnaflarımızı ve halkımızı Bayrak Kampanyasına davet ediyorum. Şehrimizi Bayraklarımızla süsleyelim, Birlik Beraberliğimizi cümle aleme gösterelim" dedi                

 "Bir Bayrak'ta Sen Yap" projesi kapsamında kampanyaya katılmak ve destek vermek isteyen tüm Nevşehirliler Dernek Başkanı Ahmet Yetişir'e ulaşılabilirler. 

ŞEHİRDE BİRLİK BERABERLİK NEVŞEHİRSPOR PANKARTLAR BÜTÜN ŞEHİRE ASİLMAYA BAŞLANDİ .

(NOT: GÖRDUGÜNUZ PANKARTLARİN RESMİNİ ÇEKİN GÖNDERİN YAYİNLAYALİM)


Başkan Gıda'dan Emin ve Betuçi'den Musa kardeşlerimin katkıları ile ilk NEVŞEHİRSPORA başarılar afişini Muhammed kardeşimin yardımı ile astık.