Kırmızı Beyazlı ekibimiz, 3 Lig’e yükselme Play-Off müsabakasında Kırşehir Belediyespor ile yarın saat: 15.30 da Ankara Osmanlı stadında karşılaşacak. Dün Ankara'da kampa giren Nevşehirsporlu futbolcuların bugün yaptıkları son idmanda neşeli oldukları ve morallerinin de yüksek olduğu gözlendi.

Taraftar Ankara'ya Çıkarma Yapacak!

Nevşehirspor'un Ankara'da oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçına Nevşehir'den binlerce taraftarın gitmesi bekleniyor. Maça gitmek isteyen vatandaşlarımız için 21 Nisan Cumartesi günü sabah saat 08;30’da Gazi Stadı Önünden ücretsiz olarak otobüs kaldırılacak

Ankara Osmanlı Stadında 15:30’da oynanacak olan Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor Karşılaşmasını Hatay bölgesinden Hamit Basık yönetecek. Karşılaşmayı www.fibhaber.com canlı anlatımla yayınlayacak.


Nevşehirspor GK.-Kırşehir Belediyespor

Yer: OSMANLI STADI - ANKARA 

Tarih: 21.04.2018 - Cumartesi

Saat:15:30


 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play Off (BAL Takımı) 
 (1. Kademe) 

HAMİT BASIK(Hakem)
CANER EROĞLU(1. Yardımcı Hakem - Mersin)
 MAHMUT GÜLLE(2. Yardımcı Hakem - Hatay)
 METEHAN ALPAT(Dördüncü Hakem - Adana)

 KAZIM YENİ(Gözlemci)

Anadolu Derbisinde Nevşehirspor önde...

SPOR-TOTO Bölgesel Amatör Lig’de gruplarını birinci bitirerek 3 Lig’e yükselme Play-Off müsabakalarında mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor, Nevşehirspor ile yarın oynayacakları müsabakayla birlikte toplamda lig tarihi boyunca 23. kez karşı karşıya gelecek.

3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesi Nevşehir’in 9, Kırşehir Belediyespor’un 5 galibiyeti bulunuyor.


İki komşu ve ezeli rakip takımları arasındaki 22 maça bakıldığında, Nevşehirspor’un 9 ve Kırşehirspor’un ise 5 galibiyeti bulunuyor. 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Komşu şehirler Nevşehir ve Kırşehir’in temsilcisi arasında 1969-1970 sezonunda başlayan rekabette kırmız-beyazlı ekibimiz Nevşehirspor rakibinin kalesini 28 kez havalandırırken, Kırşehirspor ise buna 24 golle karşılık verdi.

KOMŞU İKİ ŞEHRİN 9. RANDEVUSU
Daha önce Kırşehirspor ve Nevşehirspor Bölgesel Amatör Lig’te ve kupada 8 kez karşılaşırken 9. randevu için ilk defa play-off mücadelesinde eşleştiler. Kırmızı-beyazlı ekibimiz  Nevşehirspor’un Kırşehir Belediyespor'a karşı sadece 1 mağlubiyeti bulunurken 4 kezde galibiyeti bulunuyor. Geriye kalan 3 maçı ise berabere biten komşu şehirler play-off mücadelesinde 9. Randevuda 3. Lige Merhaba diyecekler.

BAL'dan 3. Lig'e Çıkmak İçin Nevşehirspor 3.Lig’e Hazır!