Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele veren Nevşehir Spor GK hafta sonunda grubun güçlü ekiplerinde Altındağ Belediye Spor ile Gazi stadında karşılaşacak.

Türk futbolunun köklü takımlarından Nevşehir spor, Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta sonu Altındağ Belediyespor'a karşı oynayacağı maçta 5 Binin üzerinde taraftar desteğini arkasına alarak bu alanda kendi rekorunu kırmayı planlıyor.


18 Ekim Pazar Günü Saat: 15:00 de Gazi 
Stadyumu'nda oynanacak olan önemli maça Nevşehirspor taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Şampiyonluk yolunda Genç Meterisler Taraftar Grubununda bu maça en az 5 bin kişiyle gelmeyi planladığı, stadı gelin gibi süsleyerek, takıma büyük destek vereceği öğrenildi.

Genç, yaşlı,Öğrenci , çocuk ve her kesimden taraftarın Nevşehirspor'a destek vermek üzere stada akın edeceği bu maçta Yozgatspor maçında ki seyirci rekorunun daha da artacağı belirtildi.

Burdan Nevşehir İlçelerinde Nevşehirsporlu Taraftarlarimiza Sesleniyoruz :.Avanos ,Gülşehir, Acigöl, Derinkuyu, Kozakli, Ürgüp, Hacibektaş Bu Şehir Bu Takım Hepimizin  ... Sizleride Pazar Saat 15 :00 de Maça Bekliyoruz.
Binin Otobuslere Arabalariniza arkadaşlarınızla Gelin Maça..
Bu Takim Hepimizin Eskisi Gibi O Stadimiza Dolduralim
Bu Şehir Hepimizin Bu Takim Hepimizin...
Özelikle Nevşehir Dişinda Oturan Arkadaşlarimizida Bekliyoruz Davet Ediyoruz....


Nevşehirsporlu taraftardan MEDAŞ'A Çağrı : Pazar günü elektrikler kesilsin...!

Yozgatspor maçında Nevşehir genelinde elektiriklerin kesilmesi sebebiyle Gazi stadını dolduran taraftarlardan Altındağ Belediye spor maçı öncesinde de bu yönde bir çağrı yapılarak Elektirkler kesik olunca herkes ne yapacağını bilmiyor. Nevşehirspor maçına gitmeyi tercih ediyor. Bizde MEDAŞ'a çağrıda bulunuyoruz Elektrik kesintisi olacaksa Pazar günü yapılsın diyerek MEDAŞ'a inceden bir göndermede bulundular.

Nevşehir'deki Okulllardan çok sayıda genç taraftar grubu maça akın edecek...

Nevşehir Lisesinden ,2000 Evler Anadolu Lisesine,Ticaret Meslek Lisesinden ,Endüstri Meslek Lisesine kadar daha bir çok lise ve ilköğretim okullarında Kırmızı Beyaz takıma gönül veren öğrenci grupları maça gelmek için organizasyon düzenliyor.

Bölgesel Amatör Lig'i 6'ıncı grupta şampiyonluk hesapları yapan Nevşehirspor GK , Ulusal Yas nedeniyle lige verilen aradan sonra pazar günü Gazi Stadında Altındağ Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. 

Hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, bu yılki ligde hedefine ulaşabilmek için hesaplarını 3 puan üzerine kurdu. 

Yozgat maçında olduğu gibi bu Hafta sonunda da Altındağ Bld. Spor maçı için 5 Bin kişinin üzerinde taraftar gelmesi beklenilen maç Nevşehirspor'un yeni sezon hedefi adına büyük önem arz ediyor.

Nevşehirspor GK - Altındağ Belediye Spor
18 Ekim 2015 Pazar Günü

Nevşehir Gazi Stadyumu

Tarih : 18-10-2015 Pazar
Saat : 15:00

4.Hafta Maç Programı ve puan durumu