Spor Toto 5.Grupta ilk yarının ardından 68 Aksaray Belediyespor'un 2 puan gerisinde ve ikinci sırada yer alan kırmızılı beyazlı  takımda, şimdi gözler hafta sonu oynanacak olan Anadolu derbisinde Nevşehirspor GK-68 Aksaray Belediyespor maçına çevrildi.

Nevşehirspor'a Vefa Borcunu Ödeyenler...
Zirve mücadelesi veren iki takımın bu önemli karşılaşmasında ekibimiz bu maçı kazanırsa Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçerek çok büyük bir avantaj sağlayacak, olası beraberlik yada bir mağlubiyette ise bu yolda önemli bir avantajı elinden kaçıracak, büyük yara alacak.

Şampiyonluğa hiç bu kadar yaklaşmadık...

Açıkcası, Başarılı Yönetimi, Tecrübeli Teknik Heyeti, Yetenekli oyuncuları ve yağmur çamur demeden tam destek veren büyük taraftarı ile Şampiyonluğa inanan bir şehir; NEVŞEHİR bu şampiyonluğu fazlası ile hak ediyor.

Dirikoç; Bir olacağız Birlikte olacağız Şampiyon olacağız!

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Şampiyon olabilmek adına takımdaki herkes ve taraftarlarımız sezon başından bu yana büyük fedakarlık gösteriyor. Rabbimizin bize şampiyonluğu nasip edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Şimdi Nevşehirspor çok kritik bir virajda. Bu hafta Aksaray maçı var. Kadro kalitesi olarak Aksaray’dan fazlası olup eksiği olmayan Nevşehirspor ya bu deveyi güdecek ya da bu deveyi güdecek.

Kalite olarak ligi şampiyon bitirebilecek bir ekibe sahip takımımız var. Bu camia, bu yönetim, bu taraftar, bu takım, bu kadro ve herşeyden önce bu şehir Şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor.

İş işten geçmeden, o tren kaçmadan..!


Nevşehirspor taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, şimdi Bu şehrin ekmeğini yiyen tüm İş Adamlarına ,Valisi, Daire Müdürleri ile tüm Bürokratlara ve Milletvekilleri, Belediye Başkanları ile tüm siyasi partilere ve STK lara Bu haftadan itibaren herkese büyük sorumluluklar düşüyor...

Kırmızı-beyazlı ekibin herkesin ortak sevdası olduğunu ve ülke genelinde yaşayan tüm Nevşehirlilerin ortak paydası olduğunu belirten Nevşehirspor taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, "Nevşehirspor, Nevşehirlilerin birlikte hareket ettikleri zaman ne kadar başarılı olacaklarının en güzel örneğidir. Nevşehirspor bugün Nevşehir'in en önemli markasıdır. Son iki yıl öncesine kadar şehrin ilgisi biraz azalmış gibi olsa da takımımızın şu anda bulunduğu nokta taraftarımızı heyecanlandırmıştır. İlk yarı boyunca kazanılan maçlarla birlikte geçen her hafta Nevşehirsporun maçları için stadı dolduran tüm taraftarlarımızın yoğun ilgisi bu takıma olan inancın bir göstergesidir." dedi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiyemizde de milyonları peşine takan Futbolun artık endüstrileştiğini söyleyen Yılmaz, "Nevşehirspor Profosyonel Lig'de olduğunda, Nevşehir'de Profosyonel Lig'de olacak. Nevşehir'deki sanayici de Profosyonel Lig'de olacak. Nevşehir'de ticaret yapan tüccar da, turizmcide Profosyonel Lig'de olacak. Biz takımımıza destek verirken bir anlamda da kendi kendimizi destekliyoruz. Nevşehirspor’un mutlaka Profosyonel Lig'de olması lazım. Maça giderek takımımıza destek olmamız lazım. Para vererek destek olmamız lazım. Kombine alarak, Ürünlerinden kullanarak destek olmamız lazım. Reklam ile destek olmamız lazım. Hiç bir şey olmasa dahi dua ederek destek olmamız lazım. Nevşehirspor'suz Nevşehir, mutlaka çok eksik kalır. Hepimizin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Ben ve tüm arkadaşlarım bu sene şampiyonluğu göğüsleyerek 3. Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Pazar Günü Gazi stadında içtima var!
Nevşehirspor taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, "Nevşehirspor Pazar Günü İçtima alacak: Acıgöllüsü, Avanoslusu, Derinkuyulusu, Gülşehirlisi, Hacıbektaşlısı, Kozaklılısı, Ürgüplüsü Nevşehirliyim diyen herkesi 3.Lig yolunda takımına sahip çıkarak Aksaray maçında trübünde ki yerlerini almasını bekliyoruz" dedi. 


Hafta sonu hayati bir maça çıkacak olan Nevşehirspor için tüm şehrin kenetlenerek takımını desteklemesini isteyen Nevşehirspor taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, Bu zor ve önemli maçta bir bütün olarak tüm şehrin takımına sahip çıkması gerek” dedi.

Rekor için değil sevdan için...!
Bal Ligi 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Aksaryspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Bu son derece zor ve hayati önem taşıyan maçta takımı desteklemek için bir açıklama yayımlayan Nevşehirspor taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz; “İlimizin Bal liginde tek temsilcisi olan Nevşehirspor’u bu hayati maçta kesinlikle yalnız bırakmamalıyız.  Şehrimizim ismini taşıyan takımımızı sonuna kadar destekleyecek olmanın gururunu tüm  sporseverleri ile birlikte yaşamak arzusundayız"dedi.


İNANALIM VE DESTEKLEYELİM
İlimiz sportif tarihinde birçok ilklere imza atmış bir kulüptür Nevşehirspor. Bu sezon da öyle bir sezon. 3. Lige bu kadar yaklaşmışken kulübü yalnız bırakmak bu şehrin ekmeğini yiyen suyunu içenlere yakışmaz. Tüm şehrimiz ile birlikte Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan Nevşehirspor-68Aksaray Bld. spor maçında ilimizin takımını destekleme adına Gazi Stadı’ndaki yerimizi alacağız. Bu bizim için bir gurur ve övünç kaynağıdır. Aynı hassasiyet ve duyarlılığı tüm ilimiz halkından da beklemekteyiz. İnanıyoruz ki tüm şehrimiz el birliği yaptığında bu takım bir üst lige çıkacaktır. İnanalım ve destekleyelim yeter. İşte tüm bu sebeplerden dolayı tüm Nevşehir hafta sonu stada gelmeli ve takımlarını desteklemelidir” dedi.


“Haydi Nevşehir stada, takımını desteklemeye”

Haydi Nevşehir'im Bayrağını, atkını al sevdana koş.

3.Lig aşkına saat 14.00 de herkes stada !!!


Aksarayspor maçı öncesinde Kırmızı-Beyazlı takım bu müsabakayı mutlak galibiyetle bitirmek zorunda. Öyleyse; `Tribünler dolsun, 3 puan Nevşehir`in olsun!` 

Nevşehirspor GK- 68Aksaray Belediyespor
14 Ocak 2018 Pazar Günü
Gazi Stadında
Saat:14:00
Haydi tam zamanı şimdi...

 
O G B M A Y AV P
1.68 AKSARAY BELEDİYE SPOR 12 11 0 1 28 3 25 33
2.NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK 12 10 1 1 24 4 20 31
3.YOZGATSPOR 1959 FK 12 9 2 1 36 10 26 29
4.KAYSERİ ŞEKERSPOR 12 5 4 3 22 12 10 19
5.ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR 12 5 4 3 17 14 3 19
6.CEYHAN SPOR 12 5 3 4 24 12 12 18
7.KÜRKÇÜLER AMATÖRSPOR 12 4 2 6 18 20 -2 14
8.TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR 12 3 4 5 15 10 5 13
9.ARSUZ KARAAĞAÇSPOR 1967 12 3 3 6 9 13 -4 12
10.7 MART KADİRLİ DEMİRSPOR 12 3 3 6 13 18 -5 12
11.KİLİS BLD.SPOR 12 2 4 6 20 22 -2 10
12.BELEN BELEDİYESPOR 12 1 4 7 4 19 -15 7
13.2005 AZATLISPOR 12 0 0 12 4 77 -73 0