Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligde 4. Hafta karşılaşmasında grupta lider bulunan Altındağ Belediye Sporu'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda kritik haftayı 3 puanla kapattı. Nevşehirspor bu galibiyetle oynadığı 3 maçta topladığı 6 puanla ve 2.sırayla aynı puanla averajla 4.sıraya yükseldi.


NEVŞEHİRSPOR 1 ALTINDAĞ BLD 1 İLK YARI SONUCU

İlk yarıda güzel futbolunu Buzo'nun 22.Dakikasında attığı golle süsleyen Nevşehirspor ilk yarı bu golle 1-0 önde bitecek diye beklenilen 45.Dakikanında uzatmasında Hakeminde yanlış tutumu ile Altındağ Belediyespor'un Ufuk'un attığı golle eşitliği sağladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 Eşitlikle sona erdi.

NEVŞEHİRSPOR 2 ALTINDAĞ BLD 1 MAÇ SONUCU
İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Nevşehirspor maçın 50. Dakikasında Buzo'nun penaltıdan bulduğu golle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarda gol olmayınca maçta Nevşehirspor'un 2-1 üstüblüğü ile sona erdi.

Maça AK Parti Gençlik Kolları taraftarlara Türk Bayrağı dağıttı. AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Milletvekil Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider de protokol trübününde yerini aldı. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve Milletvekili Adayı Mehmet Varol ise açık trübünden maçı izledi.

Maçtan Kısa Notlar:

Nevşehir Sporumuz ŞEHİD lerimize saygı için siyah formayla sahaya çıktı.

Ayrıca Ak parti Gençlik kollarının Bayrak jesti çok güzeldi,Teşekkürler...

Maçta attığı iki golle yine Buzo show vardı.

Maçın ilk yarı uzatma dakikalarında maçın orta hakeminin vermiş olduğu yanlış kararla Altındağ Bel.Spor gol bulunca biran protokol trübününde gerginlik yaşandı.

İkinci yarının hemem başında gelen gol Nevşehirspor taraftarlarını rahatlattı.

Yozgatspor maçında olduğu gibi bu maçın hakemide yine verdiği vermediği kararlar ve yanlış çaldığı düdükleri yan hakemleriyle uyumsuzluğu ile sınıfta kaldı taraftarların büyük tepkisini çekti.



Karşılaşmaya Nevşehirli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 4. hafta oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle;
Azatlı Spor  0 – 1 Yeşil Kırşehir Spor
Hacılar Erciyes 2  – 1 Yıldızeli Birlik
Kayseri Şeker Spor 1 - 2 Yozgat Spor 
Kazan Belediye Spor 2 - 2  Çankırı Belediye 
Nevşehir Spor  2 – 1 Yeni Altındağ Belediye
Sivas Emniyetgücü  1 - 2  Kayseri Yol Spor 

6.Grupta Puan durumu :

1 Kırşehirspor 7 
2.Y.Altındağ Bld.Spor 6
3. Yozgtspor 6
4. Nevşehirspor 6
5.
Kırıkkale Spor 6
6.Çankırı Bel. Spor 5