Ülkemizin yetiştirdiği Çok değerli ve başarılı İş Adamı Muzaffer Leblebici öncülüğünde, Nevşehirspor da bugün yaşanan sıcak gelişmeler, Başta yağmur çamur demeden dört mevsim her şartta takımına hep destek tam destek olan Vefakar ve cefakar Büyük Nevşehirspor taraftarı Genç Meteris Taraftar Grubu olmak üzere tüm Kırmızı - Beyazlı camiada büyük heyecan yaşattı.

Nevşehirspor Profosyonel Ellere Emanet...!

Nevşehirspor'da dünden bugüne kurumsallık ve alt yapı adına kangren haline gelen sorunların köklü çözümü için biran önce kolları sıvayan ülkemizin sayılı iş adamlarından ve Nevşehirspor'un Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici İlk iş olarak Nevşehirspor'da İdari Menajerlik görevine İsmet Savcılıoğlu'nu tam yetkiyle getirerek adım attı.  Kırmızı-Beyazlı kulüp tarihinin ilk Profosyonel yöneticisi olma özelliğinide taşıyan Türk Futbolunun müdavimlerinden İsmet Savcılıoğlu, Nevşehirspor' da transferlerden alt yapıya kısa orta ve uzun vadeli projeler için tam yetkili olarak ilgilenecek.

Açıkcası Nevşehirspor'u bundan sonra futboldan anlamayan yada sadece parası olan değil işi bilen Futbolu anlayan kişiler yönetecek.

---------------------------------------------------
Başkan Leblebici, Daha sonra ikinci iş olarak Kulübün Teknik Direktörlüğüne Süper Lig Deneyimli Yavuz İncedal'ı getirmek için kolları sıvadı.

Leblebici'nin daveti üzerine Süper Ligde yıllarca takım çalıştırmış, defalarca şampiyonluklar yaşamış Sakaryasporun eski ve deneyimli hocası Yavuz İncedal  bugün Nevşehir'e geldi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal'ı, Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir'inde içinde bulunduğu kalabalık bir Nevşehirspor taraftar grubu karşıladı. Şuan itibariyle T. Direktör İncedal ile Nevşehirspor Hocalığı için Görüşmeler devam ediyor.

Nevşehirspor'a Leblebici'nin Elinin Değmesi ile yaşanan büyük değişim daha ilk günde kendisini gösterdi. Öyleki yaşanan büyük heyecan ve mutluluk ile Nevşehirsporda taraftar tüm camia ayağa kalktı.

Nevşehir merkez ve tüm ilçeleriyle komşu iller, Yurt içi ve yurt dışındaki gurbetçi hemşehrilerimizde gelişmeleri büyük bir merakla izliyorlar.

Sıkı Durun Bu Başlangıç...!

FİB Haber merkezi olarak gün boyu telefonlarımız hiç susmadı. Anlaşılan o ki, Leblebici ile Hala hazırda Nevşehirspor'da Bombalar bir bir patlamaya devam edecek...

Bugün son 10 yıldır ilk defa Nevşehirsporlu taraftarlar bu yıl yatağına kafasını rahat koyup uyuyacağa benziyor. Çünkü gerçekten önlerindeki büyük hedefleri başarmak için inanmış tecrübeli bir ekip kuruluyor. Bu yolda şampiyonluk yada kupa öyle yada böyle nasılsa gelir ama velevki gelmese kaç yazar ... Bu özveri bu Samimiyet yeterde artar bile ...

Teşekkürler Büyük Başkan LEBLEBİCİ...! Tüm Alkışlar Sana 

Günün özeti: Nevşehir M.Vekili Mustafa Açıkgöz'ün bir sözü üzerine tevdi edilen Başkanlık görevini kabul ederek, Nevşehirspor'a en zor anında kucak açan ve sahip çıkan, Sadece doğmakla Nevşehirli olunmuyor diyen içimizden biri Nevşehirli Hemşehrimiz Muzaffer Leblebici'nin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anlamış bulunuyoruz. Değerli hemşehrimiz Leblebici'yi tebrik ediyoruz.