Bölgesel Amatör Ligde (BAL) önümüzdeki sezon ilimizi temsil edecek takımın belirleneceği baraj maçında Nevşehirspor Gençlik ile Suvermez Kale Spor karşı karşıya geldi.

Nevşehir Gazi Stadyumundaki mücadeleyi Cihan BURGAN, Yiğit KURNAZ ve Ali Can ALP hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı MHP Milletvekili adayı Mehmet VAROL, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Necmi CANTEKİN,  iki kulübün yöneticileri ve bin 500 kadar taraftar takip etti.


BAL ligi 4. grupta bu sezon Nevşehir’i temsil eden Kırmızı beyazlı Nevşehirspor GK sahaya; Kalede Emrah BIDIK, defansta Ahmet, Cihan, Selim ve Tolgahan, orta alanda Mehmet SOLAK, Elchin Khalilov, Elhadji Saliou Seck ilerde ise Emrah ÇETİN, Uğur ve Emre ARSLAN onbiri ile çıkarken, bu sezon Nevşehir 1. Amatör Futbol ligi şampiyonu olan ve Teknik Direktörlüğünü Tarkan GÜNEY’in yaptığı Suvermez Kale Spor ise şu kadroyla çıktı; Kalede Hasan, geri dörtlüde Alican, Umut, Eser, Demirali, orta alanda, Rahmi, Demirali, Oğulcan TUFAN, Oğulcan AKTULGAOĞLU ve Adem, ileride ise Ali YÜZER,  ve Mustafa.

İlk yarı her iki takımın karşılıklı atakları ile geçerken beklenen gol gelmedi,  ilk 45 dakika 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda rakibine nazaran atak bir futbol sergileyen Nevşehirspor beklediği golü 75. Dakikada Emre ARSLAN’ın ayağından buldu. Bu golden 2 dakika sonra kendisinin ve takımının 2. Golünü atan Emre ARSLAN durumu 2-0 yaptı. Maçın sonlarında, 85. dakikada Nevşehirspor’un Senegal’li siyahî futbolcusu Elhadji Saliou Seck maçın skorunu belirleyen golünü attı.(3-0)

Bu sonuçla ardından 2015-2016 sezonunda Nevşehirspor Gençlik önümüzde ki yıl Bölgesel Amatör Lig’inde yeniden Nevşehir’i temsil edecek.




 

Nevşehir Medya