Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Nevşehirspor GK- Kırşehir Belediye Spor Play Off Maçları İçin değerlendirmelerde bulunarak camiaya önemli mesajlar verdi.

Nevşehirspor Başkanı Dirikoç, şampiyonlukla ilgili değerlendirmeler yaptı. İlk etabı başarıyla tamamlandıklarını ifade eden Dirikoç, "Önümüzde bir maç kaldı başka yok. Biz play-off'u tek maç olarak görüyor, buna göre hazırlanıyoruz" dedi.

Başkan Dirikoç, "Sindire sindire adım adım tüm ekibimizle finale gidiyoruz haydi şampiyona desdek tam desdek... 


Uyan ve Kenetlen Nevşehir ...!
"Sindire sindire adım adım tüm ekibimizle finale gidiyoruz haydi şampiyona destek tam destek" şeklinde sözleriyle konuşmasına devam eden  Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, FİB Haber Merkezine yapmış olduğu açıklamasında; Öncelikle çıktığımız şampiyonluk yolunda takımımıza maddi manevi destek veren Başta Valimiz İlhami Aktaş'a, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e, NTSO Başkanımız M.Arif Parmaksız'a, NTB Başkanımız İbrahim Salaş'a, Diğer STK'lara, Cefekar ve fedekar seyircilerimize ve tüm Nevşehir halkımıza şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim.

22 Nisan 2018 Pazar günü Ankara Osmanlı Stadyumunda oynanacak olan, "Son 90 dakika Final maçı için, Türkiye'nin farklı illerinde ve yurt dışında yaşayan çok kıymetli Nevşehirli hemşehrilerimizi de davet ediyorum. İnşallah bu yolun sonu şampiyonlukla sonuçlanır. 13 yıldır hasret kaldığımız 3.lige çıkarız. Kırşehir Belediyespor ile oynayacağımız play of maçında dostluk çerçevesinde kazanan kaybeden kim olursa olsun nasıl başladıysa öyle sonuçlanmasını dilerim. Saygılarımla

Evlerden caddelere, meydanlardan statlara, yazacağız dört bir yana; "Bu yol 3. Lig yolu!"
 

Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor

Tarih: 22 Nisan Pazar Günü

Saat : 15:00 de

Yer: Ankara Osmanlı Stadyumu

Nevşehirspor'umuza Hayırlı ve uğurlu olsun.

Haber: FİB Haber - Özel