Nevşehirspor GK. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, İlk Yarı Değerlendirmesinde bulundu.

Spor Toto Bal Ligi ekiplerinden Nevşehirspor Kulüp Başkanı  Salih Dirikoç, ligin ilk devresini değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Ceyhanspor maçıyla ilk devrenin sona erdiğini, belirten Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, takımının 12 maçta, 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligi 2'üncü sırada kapattığına işaret etti. 

Zirve mücadelesi hedefleriyle başladığımız ligin İlk devresinde her ne kadar Aksarayspor'un iki puan gerisinde ikinci sırada bitirmiş olsakta arzu ettiğimiz yerde olamadık. Ancak takımımızın mücadele azmi, birlikte kenetlenmemiz, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor." dedi.

Dirikoç; "Ben buradan destekleri için Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize de teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci yarı hedeflere ulaşmak için onlardan tam desteklerini bekliyoruz" dedi.



“Birlik Ve Beraberliğimizi Hiç bir Şey Zedeleyemez”

Ligin ikinci yarısı için camiaya umutlu mesajlar yollayan Kulüp Başkanı Dirikoç; "Kırmızı beyazlı formayı giyen sporcu kardeşlerimize, teknik kadromuza, fedakar yönetici arkadaşlarıma, tribünlerde büyük güç olan taraftarlarımıza, Türkiye ve dünyanın her köşesinde heyecanımızı paylaşan Nevşehirli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu büyük birliktelik Nevşehirspor'u ve futbol takımımızı mutlaka şampiyonluğa taşıyacaktır. Ligin ikinci yarısında kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizler bu ligde şampiyon takım olacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın." 

İkinci yarı hazırlıkları için transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımımız 23 Aralık Cumartesi günü Antalya Side'de kampa girecek. 10 günlük kamp dönemi proğramında 3 hazırlık maçı oynayacağız. Ekibimize yeni katılacak oyuncularımız her ne kadar tam olarak netleşmemiş olsada netleşincede bunuda kamu oyuyla paylaşacağız.

Devre arasında 2 ya da 3 transfer yapacağız...

Transfer çalışmalarımız sürüyor tüm camiamız sabırlı olsunlar. Hem forvete hemde Ota sahaya takviyelerde bulunacağız. Bu bölgelere En az 2-3 futbolcu transfer edeceğiz. Bu sene sezon bittiğinde de ipi göğüsleyeceğimize olan inacımız tam. Biz şampiyonluk için büyük taraftarlarımıza söz veriyoruz ve onlardan takımımıza tam destek olmalarını diliyor tüm  taraftarlarımızın yeni yılını da kutluyorum.


İşte Başkan Dirikoç'un düzenlediği basın toplantısından kısa başlıklar:
-Sakatlığı sebebiyle ameliyat olan futbolcumuz Canberk sezonu kapattı.
-Forvet, Orta Saha bölgelerine 2 yada 3 transfer düşünüyüroz.
-İkinci yarı hazırlıkları 23 Aralık Cumartesi günü Antalya Side'de başlayacak.

Haber: Mustafa Ferveren