Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve beraberindekiler, sezonun ilk müsabakası için hazırlıklarını Avanos tesislerinde sürdüren Nevşehirspor’a başarı dileklerinde bulundu. Başkan Leblebici,” Şehrin tüm dinamikleri bir olunca başarılamayacak hiçbir şey yoktur.” Dedi. 

Bal Liginde 2016-2017 futbol sezonunun ilk müsabakası olan Yozgat spor maçı hazırlıklarını Avanos'ta sürdüren Nevşehirspor ‘da hedef mutlak galibiyet.

Takımı Yozgatspor maçı öncesi Avanos'taki idmanında ziyaret eden Başkan Leblebici’yi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Emrah Akün, Selim Özmen, Ali Mumyakan, Genel Sekreter İsmet Savcıoğlu ile Teknik Direktör Erol Azgın karşıladı. Bir süre tesislerde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Leblebici ve beraberindekiler daha sonra futbolcularla bir araya geldi. Yozgatspor müsabakası öncesi ter idmanına çıkan futbolculara ve teknik heyete başarı dileklerinde bulunan Başkan Leblebici, sezonun ilk maçı öncesi moral verdi.

Maç öncesi son antrenmanını yapan futbolcu ve teknik heyeti ziyaret eden Başkan Leblebici, daha sonra takımın Ürgüp'te konakladığı Prokopi Otel’e giderek futbolcularla bir araya geldi.

"Leblebici; Sizlere Güveniyorum...!"


Başkan Leblebici, birlikte hareket edildiğinde başarılamayacak hiçbir şeyin olmadığını belirtti. 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici takımın Ürgüp'te konakladığı otel’e giderek futbolcularla bir araya geldi. Futbolcularla sohbet edip onlara moral veren Leblebici “Nevşehirpor’umuz şuanda hak ettiği noktada değil, her zaman söylediğim gibi Nevşehirspor’un yeri çok daha üst Lig’lerdir. Bu senede şampiyon olarak o hedefe bir adım daha yaklaşacağına inancım sonsuzdur. Şimdiye kadar iyi bir sezon öncesi kampı geçirdiniz, hazırlık devresinde çok güzel maçlar çıkardınız ve artık yeni sezona hazır bir şekilde bu maçı da alacağınıza yürekten inanıyorum. Artık şimdi söz, siz Teknik Heyet ve futbolcularımızda. Gözlerinizde o galibiyet ruhunu görüyorum. Çıkın aslanlar gibi oynayın ve bu maçı alın” diyerek Yozgatspor maçı öncesi takımına başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Nevşehirspor Teknik Direktörü Erol Azgın ise ‘’Bu camiada sizlerin sayesinde birçok insanı tanıyacağız ama bizim için gülen bir yüz, temiz bir kalp bizim için çok önemli. Geldiğimiz ilk andan itibaren o güler yüzünüzü, iyi niyetinizi ve desteklerinizi samimi bir şekilde hissettirdiğiniz için, iyi günümüzde, kötü günümüzde ve her daim yanımızda olacağınızı yaşattığınız için teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.