Nevşehirspor Meteris Genç Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Nevşehirspor taraftarları olarak 2015 Yılından çok umutlu olduklarını yeni stad müjdesinin ardından, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'den bugün aldığımız Destek haberiyle birlikte duyduğumuz büyük memnuniyeti dile getirmek isterim.

Büyük NevşehirsporTaraftarları olarak Genç Meteris taraftar grubumuz 
adına şehrimiz Nevşehirin bir takımının Profosyonel Liglerde yer alması için emek veren maddi ve manevi destek olanları asla unutmayacağız.

İsmi ve Partisinden çok Nevşehirspor a yapılan destek bizim için önemli.Tek amacımız ve tek rüyamız Tek Aşkımız ve Sevdamızın adı Nevşehirspor un hak ettiği yere gelmesidir.
Buda ancak Şampiyonlukla mümkün olacaktır.Bu haseple Nevşehirspor GK müzün yeni sezon öncesinde güçlü ve iddialı şampiyon olacak bir takım kurması için Nevşehir Belediye Meclisinin bugün aldığı kararı duyunca çok mutlu olduk. Başta Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Yetişir Yeni yapılacak 15 Bin kişilik  Stadımızada Profosyonel bir takım gerekir. Artık söz Yönetimin. Ve Tüm Nevşehirin tam destek vererek şampiyonluğu bu sene mutlaka yakalayacağız.