Nevşehirspor da idmanlara tüm futbolcular katılırken, Perşembe günü yapılan çift kale maçta teknik direktör Levent Numanoğlu futbolcuları uyararak, herkesin sahada daha çok koşarak mücadele etmesini ve yardımlaşmasını istedi. Çift kale maçta Kırşehirspor maçının provasını yapan Nevşehirsporda futbolcuların hırslı ve moralli olmaları gözlendi.Kaybedilen erken puanlarla artık iddiasını sürdürmek için başka puan kaybetme lüksü olmadığının bilinciyle Her maçı final olarak gören Nevşehirsporda hafta sonu oynanacak Kırşehirspor maçı bir nevide liderlik hesaplarının yapıldığı maç olarak da gözüküyor. 

Nevşehirspor GK de geçtiğimiz hafta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Cihan Kırşehirspor maçında forma giyemeyecek.


Kırşehirspor da Son durum:
Kırşehirsporda cezası biten Birkan Nevşehirspor maçı kadrosunda olacağı beklenirken,  Bartın maçında kırmızı kart gören Murat ve Gölbaşı maçında kırmızı kart gören Ayvaz kadroda yer alamayacak.

Nevşehir’e günü birlik gidip gelmesi beklenen Kırşehirspor kafilesinin Pazar günü sabah saatlerinde Kırşehirden ayrılacağı öğrenildi.


Diğer yandan en yakın deplasman olan Neveşehirspor maçı için Kırşehirspor taraftarları da Pazar günü Nevşehir’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

10.HAFTANIN MAÇLARI    :
(01 Aralık Pazar Saat 13-30)
Nevşehirspor-Kırşehirspor
Etimesgut Belediyespor-Tosya Belediyespor
Safranboluspor-Çorumspor
Bartınspor-Kırıkkalespor
Gölbaşı Belediyespor-Sincan Belediyespor
İskilip Belediyespor-Keçiören Bağlumspor
Kastamonuspor-Aksaray Belediyespor