NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grupta mücadele eden Nevşehir spor GK, ligin 19. Haftasında Aksaray deplasmanında 5-0 mağlup oldu.

Müsabakanın ilk yarısında henüz müsabakanın 5. dakikasında Aksaray Belediye Spor’dan Osman’ın golüne engel olmayan Kırmızı Beyazlılar ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Aksaray Belediye Spor, İsmail’in ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Ahmet skoru 3-0 yaptı. Oyuna 10 kişi devam eden ve yediği gollerle morali bozulan Nevşehir spor GK, rakibinin ataklarını karşılamakta zorlandı. 65. Dakikada Orçun Aksaray Spor’u 4-0 öne geçiren golü attı. 87. Dakikada Onur’un golüne engel olamayan Nevşehir spor sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Galibiyet hasretini Aksaray Belediye Spor karşısında da gideremeyen Kırmızı Beyazlılar bu mağlubiyetle geçtiğimiz yıl olduğu gibi ligden düşme korkusu yaşar mı endişelerine de neden oldu.

Nevşehir Spor GK bu hafta sonu iki haftalık deplasman müsabakalarının ardından kendi sahasında İskilip Belediye Spor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta Nevşehir Spor GK rakibi ile golsüz berabere kalmıştı.