Nevşehirspor'un Eski ve Yeni Yönetimi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başkanlığında Nevşehir konağında bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Nevşehir Spor´da Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ve yönetiminin istifasının ardından yapılan olağan genel kurulda Nevşehir Spor´da kulüp başkanlığına seçilen Muzaffer Leblebici ilk kez AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başkanlığında bir araya geldiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , Eski Nevşehirspor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Yeni seçilen Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile eski ve yeni yönetimin katıldığı törende, Başkan Leblebici ve yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.


Nevşehirspor Kulübü Başkanı Muzaffer Leblebici, camia olarak ayağa kalkacaklarını ve çok büyük başarılara imza atacaklarını ümit ettiğini söyledi. Leblebici ayrıca Kulübümüzün önemli süreçlerinde görev alan, elinden geldiği kadar katkı yapan eski kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Eski Kulüp Başkanı Necmi Cantekin de açıklamasında, çok medeni, adil ve şeffaf şekilde genel kurulun gerçekleştiğini belirterek, "Seçimlere katkıda bulunan ve düzeyin düşmesine hiçbir şekilde sebebiyet vermeden, bu seçimin Nevşehir'e yakışır şekilde gerçekleşmesini temin eden herkese  teşekkür ediyorum. Yeni Başkanımız Sayın Muzaffer Leblebici'ye bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Şehrin tüm dinamikleriyle başkanımızın arkasında olacağımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.


"Bu Takım Hepimizin" 

Nevşehirspor' u hep birlikte sahiplenerek, profesyonel lige adım adım yürüyeceğiz diyen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yapmış olduğu açıklamasında, Öncelikle doğduğumuz yada doyduğumuz bu şehir hepimizin bu takım hepimizin. Malumunuz Şehrimizin tek takımı bulunuyor ve bu takımıza bu güne kadar emeği geçen her kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun dedi.

Nevşehirspor'u en zorlu dönemde yalnız bırakmayarak sahiplenen Başta Leblebici olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerinede ayrı ayrı teşekkürlerini ifade eden Açıkgöz açıklamasının devamında " Bir taraftar olarak, Cantekin ailesine bu güne kadar ki Nevşehirspor a destek ve fedakarlıkları için minnettarlığımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Nevşehirspor Kulübü Başkanı Muzaffer Leblebici'de açıklamasında, Cantekin ailesinin birikimlerinden faydalanmak istediklerini belirterek, Necmi Cantekin'e her zaman desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz dedi.

Necmi Cantekin de kapılarının her zaman açık olduğunu, oğlu Serhat Cantekin'in Bal liginde büyük tecrübe ve bilgisi olduğunu belirterek ondanda bu konuda istifade edilebileceğini belirtti.

Dosthane bir ortamda gerçekleşen toplantı Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'nin, Eski Başkan Necmi Cantekin'e plaket vermesi ile son buldu.