Galibiyet Hasreti Bitecek mi?

NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol liginin ikinci yarısında oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor GK, Aksaray Belediye Spor karşısında galibiyete ulaşabilecek mi?.

Ligin ikinci yarısına deplasmanda 1-0’lık Tosya Belediye Spor galibiyeti ile başlayan, ardından kendi sahasında lig lideri Etimesgut Belediye Spor’la, deplasmanda Safranbolu Belediye Spor ile ve kendi sahasında Bartın Spor’la 1-1 lik sonuçlarla berabere kalan Kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta beraberlikler furyasını da bozmuş ve deplasmanda Gölbaşı Belediye Spor’a 3-0 mağlup olmuştu.

Ligin 19. haftasına gelindiğinde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 5 Mağlubiyet alarak 25 Puanla grubunda 8. sırada yer alan Kırmızı beyazlılarla şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasındaki puan farkı büyüyor.

Şu an itibariyle grup liderinin tam 13 puan gerisinde bulunan Nevşehir Spor oynadığı 18 maçta 27 gol atmayı başarırken, kalesinde 19 gol gördü.

Ligde düşmeme mücadelesi veren Aksaray Belediye Spor’u ligin ilk yarısında kendi sahasında farklı mağlup etmeyi başaran Kırmızı Beyazlıların Aksaray belediye Spor deplasmanında alacağı olumsuz bir sonuç lige havlu atmaktan farksız olacak. Lig sonuna kadar belki düşme korkusu yaşaması uzak görünen Nevşehir Spor GK, umutları iyiden iyiye tüketecek.

Rakip Aksaray Belediye Spor grupta düşmemek için İskilip Belediye Spor, Çorum Spor ve Safranbolu Spor ile mücadele veriyor.