Nevşehirspor, orta saha ve forvet hattına takviye yapılması için görüşmelerini sürdürüyor.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, ligin ikinci yarısının daha çetin geçeceğini ve sıkıntı yaşamamak ve hedeflerine ulaşmak için 2 veya 3 transfer yapacaklarını söyledi.


14 Ocak'ta başlayacak olan ikinci yarı maçları öncesinde takımda Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki'nin verdiği raporu doğrultusunda takımda eksik görülen Orta saha ve Forvet hattına 2 yada 3 transfer yapacaklarını bu konuda gerekli transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

"Tüm maçımızı aldığımızda şampiyonuz..."
Aradaki puan farkını kapatmak ve zirveye tekrar yerleşmek isteyen Nevşehirspor da yönetim transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Salih Dirikoç, en az 2-3 oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Görüştükleri birçok oyuncunun bulunduğunu dile getiren Dirikoç, ‘’Hem teknik direktörümüz Cüneyt Tiryaki, hem de bizlerin takip ettiği bir çok oyuncu vardı. Bu oyuncular ile temas sağladık ve kadromuza katmak için ilk girişimlerde bulunduk. Görüşme sağladığımız oyuncular ile anlaşmamız durumunda taraftarlarımız ile paylaşacağız. Devre arasında sadece transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. İnce eleyip sık dokuyoruz ve takıma direk katkı sağlayacak oyuncular üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bizim transfer edeceğimiz oyuncu direk ilk 11’de oynayabilecek ve bizi şampiyonluğa taşıyabilecek bir oyuncu olması lazım. Bun nedenle de yoğun bir şekilde bize en uygun oyuncular ile görüşüp anlaşma zemini arıyoruz’’ dedi.

Haber: Mustafa Ferveren