Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeşil Kırşehirspor ile eşleşen Nevşehir Spor GK, yarın (3 Eylül Çarşamba) saat 16.00'da ön eleme maçına çıkacak. Nevşehir Gazi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada galip gelen taraf, 3 tur şeklinde yapılacak olan bir üst tura çıkacak. Grup aşaması ise dörderli sekiz grupta oynanacak ve gruplarında ilk iki sırayı alan 16 takım bir üst tura yükselecek. Tek maç eleme usulüne göre ve grup birincilerinin sahasında oynanacak olan son 16 turunu, çift maç eliminasyon sistemiyle oynanacak çeyrek final ve yarı final müsabakaları takip edecek. Final ise 3 Haziran 2015 tarihinde Bursa'da oynanacak.
2013-2014 Türkiye Kupası'nda 2 tur geçerek 3. turda 2.Lig ekibi inegölspor a elenen Nevşehir Spor, geçtiğimiz yıl yaşattığı başarıyı bu yıl da tekrar etmek istiyor. Hazırlıklarını Nevşehir'de Nar kasabasındaki kendi tesislerinde yaptığı kampta tamamlayan Nevşehir Spor kulübü, tüm taraftarları yarın oynanacak önemli mücadeleye destek olmaya davet etti.
Ziraat Türkiye Kupasında Nevşehirspor GK- Yeni Kırşehirspor Maçını bu yılda Lig TV ye Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Genel Koordünatörü Fiket Çapacı anlatacak.