Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden ve sezonun 16.haftasını 24 puanla 7.sırada kapatan Nevşehir GK. bu hafta bir sıra geriledi.

Bugün saat 13:30'da Nevşehir Gazi Stadı'nda başlayan ve hakem Melih Ortakçı'nın yönettiği maça kontrollü başlayan Bartınspor, dakikalar ilerledikçe Nevşehir Gençlikspor kalesine gitmeye başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk 20 dakikadan sonra Bartınspor rakip kalede gol aramaya başladı. 23. dakikada ceza sahası içinde Ersen'in Kasım'a yaptığı harekete penaltı çalan hakem Melih Ortakçı, Ersen'e kırmızı kartını gösterirken topun başına geçen Kaan topu Nevşehir ağlarına gönderdi ve Bartınspor 1-0 öne geçti.
Golden sonra Nevşehirspor takımı maçta baskıyı kurarken 32. Dakikada Bartın sporlu oyuncu Kasım Nevşehirsporlu oyuncuya sert hareketi sonrası sarı kart göreceği zaman hakeme etmiş olduğu küfürden sonra direk kırmızı kart ile oyun dışına atıldı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca devreye Bartınspor 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi Nevşehir Gençlikspor, seyircisinin de desteğiyle Bartınspor kalesine etkili ataklar geliştirmeye başladı. Nevşehir temsilcisinin geliştirdiği ataklar, Bartınspor defans oyuncularının ve kaleci Ayhan'ın başarılı müdahaleleriyle sonuçsuz kaldı. Dakikalar 71'i gösterirken kaleci Ayhan'ın ileri çıktığını gören Aytaç uzaktan vuruşla eşitliği sağladı:1-1. Maçın kalan dakikaların sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan Bartınspor ve Nevşehirspor maçtan 1-1 beraberlik ile ayrıldılar.
Nevşehir Gazi stadyumunda Bartın spor ile 1-1 berabere kalan Nevşehirspor puanını 25’e yükseltirken ligde 8. Sıraya geriledi. Nevşehir spor önümüzde ki hafta deplasmanda Gölbaşı Belediye spor ile karşı karşıya gelecek.

17.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Sincan Bld 1-0 MKE Kırıkkale
Yeşil Kırşehir 3-3 Çorumspor
Keçiören Bağlum 0-1 Tosya Bld
Kastamonu 1-2 Etimesgut Bld
İskilip Bld 2-0 Safranbolu
Nevşehir Gençlik 1-1 Bartınspor
Aksaray Bld 0-1 Gölbaşı Bld
 
18.HAFTA MAÇ PROGRAMI

Tosya Bld - Yeşil Kırşehir
Çorumspor - Sincan Bld
Gölbaşı Bld - Nevşehir Gençlik
Bartınspor - İskilip Bld
Safranbolu - Kastamonu
Etimesgut Bld - Keçiören Bağlum
MKE Kırıkkale - Aksaray Bld