Nevşehirspor'da onursal Başkanlık göreviyle kendisine yetki verilen Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Kimse merak etmesin, Yeni Nevşehirspor Yönetiminin oluşturulması için şehri kucaklayacak , güçlü bir yönetim oluştururacağız müjdesini verdi.  

Bal liginde Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona girmeyi planlayan Nevşehirspor'da İş Adamı Muzaffer Leblebici Başkanlığında yeni ve güçlü bir yönetim hazırlanıyor. Oluşturulacak Yeni Yönetim sonrası ivedi olarak görev dağılımı yapılacak.

Nevşehirspor Kulüp Başkanlığına seçilen Muzaffer Leblebici yapmış olduğu açıklamasında, "Yeni görevimizin başta Nevşehir’imiz olmak üzere, Kapadokya bölgemiz ve ülke sporu adına hayırlar getirmesini diliyorum  ,” Bugüne kadar kulübümüze hizmet eden ve elde edilen başarı da emeği geçen  yöneticiler ve teknik kadrolar ile sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.  Kulüp bünyesinde ilk hedeflerinin Şampiyonluk, tesisleşme ve kurumsallaşma, bunun devamında da kulübü şehirle bütünleştirme olduğuna vurgu yapan Leblebici, “Spor hayatın bir parçası. Nevşehirspor olarak Ligde Fair-Play ruhuna yakışır bir mücadele ortaya koyacağımız bilinmelidir" dedi.

Nevşehirspor Kulübü yeni yönetimini düzenlenecek toplantıyla basına tanıtacak!

Önümüzdeki hafta sonunda Kapadokya Kültür Merkezinde yapılacak görkemli toplantıyla Nevşehirspor'un Yeni Yönetimi Basına tanıtılacak.  Davullarla zurmalarla Kırmızı Beyazlı atkı kaşkol ve berelerle Nevşehirspor'a gönül veren taraftarların huzurunda yapılacak olan toplantıya kırmızı beyazlı taraftarlarımızın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yeni sezonda Nevşehirspor Kulübünde Yönetim Kurulu Başkanlığını yapacak olan İş Adamı Muzaffer Leblebici tarafından düzenlenecek toplantıda yeni yönetim açıklanacak, ayrıca bu önemli buluşmada Nevşehirspor'un Yeni Teknik Direktörü'nün de açıklanması bekleniyor. 

Muzaffer Leblebici Başkanlığındaki Nevşehirspor'da oluşturulacak yeni yönetim kurulu aday listesinde şu isimlerin yer alması bekleniyor :

Muzaffer Leblebici/ Sanayici İş Adamı
Mustafa Çankaya / Turimzci
Salih Dirikoç / İş Adamı 
Çetin Ulukuş / Müteahhit
Ali Akkoç / İş Adamı
Mehmet Yaylaklı / Müteahhit
Emrah Akün / Eczacı
Fatih Ün / Mimar
Umut Araz / Bilgisayar Proğramcısı
Mehmet Bıyık /  Nar Belediyesi Personeli
Mustafa Dursun / Eski Gülşehir Belediye Başkanı
Arif Altuncu / Nar Belediyesi



Bu liste dışında Yeni yönetime bir kaç isimin daha eklenebileceği ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Cantekin ailesinin Nevşehirspor GK'den istifasıyla boşalan Başkanlık sonrası yaşanan belirsizlik ve tartışmalara AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz el koymuş ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya yönetim oluşturulması için tam yetki ile görevlendirilmişti.