Bal liginde Şampiyonluk için güçlü bir takım kurmak için kolları sıvayan kırmızı beyazlı ekipte hareketli saatler yaşanıyor.  Transfer sezonunun en hızlı ekiplerinden Nevşehirspor stoper, sol açık ve sol bek mevkisini iki önemli transferle daha güçlendirdi.

Yeni sezona Afjet Afyonsporu 3.lige taşıyan tecrübeli ve başarılı kurt Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki'yi transferle başlayan Nevşehirspor, ilk olarak sırasıyla  Orta saha mevkinesine aldığı eski oyuncusu Canberk Soykuvvet ve yine orta saha mevki oyuncusu 24 Erzincanspor, Cizrespor, Afjet Afyonspor'da şampiyonluk yaşamış Hakan Doğan ile devam ederken bugünde üç önemli transfere daha imza attırdı.


Stoper ve Sol Bek Emin Ellerde... 
Trabzonspor alt yapısında yetişmiş daha sonra Darıca Gençlerbirliği, Pazarspor, Kilimli Belediyespor, Sivas Belediyespor, Düzyurt ve Yomraspor'dan sonra en son 12 Bingölspor'da profesyonel olarak oynayan stoper Şafak Bayraktar ve Geçen yıl 3.ligde Türk Metal Kırıkkalespor forması giyen Sol Bek Hüseyin Civelek ile anlaşma imzaladı.

NEVŞEHİRSPOR’A TANIDIK İSİM!

Ahmet Keleş'de Nevşehirspor'da...


Transfer çalışmalarını sürdüren Nevşehirspor geçtiğimiz sezon BAL 7.Grup takımlarından Kepez Belediyespor forması giyen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ahmet Keleş’le anlaşmaya vardı.Başarılı futbolcu geçtiğimiz sezon 21 maçta 8 gol kaydetmişti. Ahmet Keleş daha önce 2012-2013,2013-2014 ve 2015-2016 sezonunda 3 yıl Nevşehirspor formasını giymişti.​

Yine Kulübe yakın çevrelerden edinilen bilgilere göre Nevşehirspor'da Aydın Kuzu için seferberlik başlatıldığı ve kısa sürede yapılacak görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkarsa Başarılı futbolcu Kuzu'nun da Nevşehirspor'a transfer edilebileceği ifade edildi.


Yeni transferlerimiz Hem kulubümüze hem futbolcumuza hayırlı olsun... 

Haber : Mustafa Ferveren