Nevşehirspor dan 3 Flash Transfer Daha...

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 5.grupta ligi 9’nci sırada tamamlayan Nevşehirspor GK, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.... 
2013-2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de üst üste üçüncü kez mücadele etmeye hazırlanan Nevşehirspor GK, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Sait Taş ile teknik kadrosunu netleştirmesinin ardından, transfer çalışmalarına da start verdi.
Şampiyonluk hedefleyen Kırmızı-Beyazlı BAL temsilcimiz Nevşehirspor dış transferde 3 önemli isime daha imza attırdı.
İç Transferi tamamlayarak önce Hoca sorununu çözen Nevşehirspor GK,Teknik Direktör Sait Taş önerileri doğrultusunda; dış transferde önce Çerkezköyspordan stoper Cihan Curoğlu’nu, Ayvalıkgücü Belediyespor’dan forvet Serhat Özalp ve Bulgaristan doğumlu ön libero oynayan Ervin Baliç’i  ve son olarakta Yeni Kemer Belediyespor’dan orta saha Toygar Aydın ile Ali Baştürk'ü renklerine katan Nevşehirspor dünkü görüşmeler sonrası 3 Flash isme daha imza attırdı.

Nevşehirspor GK den Serhat Cantekin'in verdiği bilgilere göre Sincan Belediyespor’un başarılı kalecisi Erkut Özbir’i,  BAL’da şampiyon olan Yeni Diyarbakırspor’dan sol bek Mehmet Akif Sadırlı’yı ve Niğde Belediyespor’dan, Nevşehir doğumlu Anıl Bircan’ı kadrosuna kattı.

Cantekin açıklamasında "Kesinlikle hedefimiz profesyonel Lig’e çıkmaktır. Biz bu hedefler doğrultusunda planlamalar yapıyoruz.Bunun haricinde başka bir hedefimiz olamaz. diyerek Bütün şehrin Kırmızı Beyazlı renklerle süslenerek tam destek olarak Nevşehirsporun Şampiyon olarak layık olduğu yerlere en kısa sürede geleceğini umut ettiklerini belirtti.