Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Heyet ve futbolcular geçtiğimiz hafta Afrin'deki terör hedeflerine yönelik 'Zeytin Dalı' harekatının 16. gününde şehit olan Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın Gülşehir’deki kabrini ziyaret etti.

Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ile Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve Gazi Polis memuru Ramazan Çiftçi'ninde hazır bulunduğu ziyarette, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Heyet, futbolcular ve Nevşehirspor taraftarlar Dernek Başkanı Serdar Yılmaz'ında Gülşehir Asri Mezarlığında Şehit Şahin Kaya’nın kabri başında Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından Kur’an-ı Kerim okuyup, hep birlikte dua ettiler.


Nevşehirspor heyeti Kabir ziyaretinin ardından şehit Şahin Kaya’nın Gülşehir'deki ailesini evlerinde ziyaret ederek, bir kez daha taziye dileklerini ilettiler.

Bal ligi 5. Grupta hafta sonu  Nevşehirspor-7 Mart Kadirli Demirspor arasında oynanan maçta elde edilen gelir, Afrin'de şehit olan Nevşehirli Şahin Kaya'nın ailesi’ne bizzat Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç  tarafından teslim edildi.


Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç yaptığı açıklamasında; "Nevşehir'li Şehidimiz Şahin KAYA nın ailesine taziyede bulunduk, kabrini ziyaret ettik. Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız maçın gelirini şehidimizin ailesine teslim ettik. Allah mekanını cennet eylesin." dedi.

Şehit ailesinin acılarını paylaşarak, her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Dirikoç, “Canlarını ülkemizin huzur ve güvenliği için feda eden şehitlerimizin ve siz değerli ailelerimizin her daim yanındayız. Afrin’de şehit olan tüm askerlerimizin ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcımsı olsun. Yiğit evlatlarını toprağa gururla veren, anne ve babaların acısı hepimizin acısıdır. Sabırla, metanetle ayakta duran şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Acılı ailelerimize sabırlar diliyor milletimizin ve Nevşehir’imizin başı sağ olsun” dedi.

" Maç geliri şehit ailesine teslim edildi..."
“Nevşehir Halkımız sadece takımızı desteklemek için değil, aziz şehitlerimizin ailelerine sahip çıkmak için de pazar günü yapılan maça geldi. Bu bağışın oluşmasında duyarlılık göstererek sağladıkları katkılardan dolayı Nevşehir halkımıza ve tüm sporseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Söz alan Nevşehir Spor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki de, “Spor bize bir arada olmayı öğretti. Bu zorlu günlere birlikte göğüs gereceğiz. Bu yüzden bugün tam takım olarak buradayız. Cenab-ı Allah’tan ordumuza ve milletimize muvaffakiyet vermesini niyaz ediyoruz. Şehidimize rahmet ailesine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. " dedi.

Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın babası Ramazan Kaya'da, bizleri yalnız bırakmayan Nevşehirspor'a ve tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.