NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol liginde mücadele eden ve bu yıl Üçüncü lig hesapları yapan Nevşehir Spor GK, ilginç bir sonuca daha imza attı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında grubunun en zayıf takımlarından Kastamonu Spor’a mağlup olan Nevşehir Spor GK deplasmandan bir puanla dönerek ligde orta sıralara tutunmaya devam etti.

Hafta sonunda deplasmanda Keçiören Bağlum Spor ile karşılaşan kırmızı beyazlı ekip maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak 1 puan almasını bildi. Nevşehir Spor GK’ de iç sahada elde edilen puan kayıplarının masaya yatırılması bekleniyor.

Lider 6 puan gerisinde ligdeki puan arayışlarını sürdürecek olan kırmızı beyazlılar bu hafta sonu kendi sahasında kendisi gibi ligin orta sıralarında tutunmaya gayret eden Yeşil Kırşehir Spor takımı ile oynayacak.

Nevşehir Spor GK 9. haftası geride kalan lig mücadelesinde iki kez kendi sahasında mağlup oldu. Ligin ilk haftasında Tosya Belediye Spor’a 1-3’lük sonuçla mağlup olan kırmızı beyazlılar, ligin 8. haftasında da kendi sahasında bu kez Kastamonu Spor’a 3 puan kaptırdı. Her iki maçın ardından deplasmanda oynadığı müsabakalardan beraberlik koparan Kırmızı beyazlılar, deplasmanda şu ana kadar sadece lider Batın Spor’a yenildi.

Ligin geride kalan 9 haftasının müsabaka sonuçları Şöyle

Nevşehir Spor GK   1  Tosya Belediye Spor  3

Etimesgut Belediye Spor  1  Nevşehir Spor GK  1

Nevşehir Spor GK    3   Safranbolu Spor   0

Bartın Spor     1  Nevşehir Spor GK   0

Nevşehir Spor GK   2   Gölbaşı Belediye Spor  1

Nevşehir Spor GK   4   Aksaray Belediye Spor  1

İskilip Spor   0   Nevşehir Spor  0

Nevşehir Spor GK  1  Kastamonu Spor  2

K. Bağlum Spor  0    Nevşehir Spor GK  0