Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi CANTEKİN ve Yönetim kurulu üyelerinden Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN'a hayırlı olsun ziyareti. 

Vali CEYLAN'ın makamında gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, 2. Başkan Sedat Cantekin , Futbol Şube Sorumlusu Serhat  Cantekin, Genel Kaptan Mehmet Bıyık, Yönetim Kurulu üyeleri  , Tahsin Altuncu, Şaban Gezer, Duran Sütveren, Seyfullah Donmaz  katıldı.
 
Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi CANTEKİN ve Yönetim kurulu üyelerinden Nevşehir Valisi Mehmet CEYLANI'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
Tanışma konuşmalarının ardından, Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi CANTEKİN, Nevşehirspor'un geçmişini ve şuan geldiği noktayı dile getirerek, hedeflerinin Nevşehirspor'u en üst sıralara taşımak olduğunu kaydeden CANTEKİN, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon başarı sağlanabilmesi için tüm Nevşehir'in bir olarak kenetlenmesi ve takıma destek olması gerektiğini, Nevşehirspor'u profesyonel lige taşımak için yönetici, futbolcumasörü, malzemecisi ve taraftarı ile bu işe inanarak layık olduğu yere getirmek canla başla çalışacaklarını ifade etti.
 
Vali CEYLAN, tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehirspor için yapılması gerekenler konusunda yardımcı olacaklarını ifade etti ve başarılarının devamı temennisinde bulundu.
    
Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi CANTEKİN, Vali CEYLAN'A üzerinde Mehmet CEYLAN yazılı Nevşehirspor forması hediye etti.