SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin 2. haftasında Nevşehirspor, Gazi Stadı'nda Kilis Belediye Spor'u ağırladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in ikinci haftasında temsilcimiz Nevşehirspor GK kendi evinde konuk ettiği rakibi Kilis Belediye Spor'u 3-1 yenerek taraftarlarını sevindirdi.


BAL Liginde ikinci maçına kendi sahasında çıkan Nevşehir Spor sahadan 3-1 lik sonuçla galip ayrıldı. Ligin ilk haftasında Aksaray sporu deplasmanda yenerek lige iyi bir başlangıç yapmayı başaran takım puanını 6’ya çıkardı.

Hakemler:Doğukan Yıldırım,Okan Güldal,Doğan Murat Kaya
Nevşehir spor: Can, Eray, Hüseyin, Ömer, Şafak, Murat, Hakan, Coşkun, Cıhbuzor, Tchouffac,
Recep
Kilisbelediyespor :Fatih,Mehmet,Nevres, Doğukan,Samet,Çoşkun,Hasan,Fatih,Mustafa,Cangiz,Emre
Bal liginin ikinci haftasında Nevşehir spor kendi saha ve seyircisi karşısında Kilis Belediye sporu ağırladı.
Maça Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Kulüp başkanı Salih Dirikoç ile birlikte izledi. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler de yönetici Ahmet Ertaş ile birlikte izledi. Maçtan önce Nevşehir spora taraftarın ilgisi bir hayli fazlaydı.

 

Adana Bölgesi hakemlerinden Doğukan Yıldırım'ın yönettiği Karşılaşmanın ilk yarısında ilk kez kendi evinde ve seyircisi önüne çıkan Nevşehirspor ilk 45 dakikanın nerdeyse tamamında tutuk başladı. İlk yarıda tek gol konuk takım Kilis Belediyespor'dan 38.Dakika da Fatih Demircan'dan geldi. Ve bu golle ilk yarı Kilis Bld.Spor'un 1-0 galibiyetiyle tamamlandı.

İkinci yarıya sahada bambaşka bir Nevşehirspor vardı. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımızın arzu ettiği koşan, ısıran isteyen ve arzu eden güzel bir futbolla 48.Dakika da Hakan Doğan, 51.Dakika Buzo ve 59.Dakika Şafak Bayraktar'ın attığı gollerle karşılaşmadan 3-1 lik galibiyetle ayrılmasını bildi. İkinci yarı Taraftarlarını arkasına alarak muhteşem bir futbol resitali sunan Kırmızı Beyazlı ev sahibi Nevşehirspor girdiği bir çok pozisyonu da değerlendiremeyince sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla Nevşehirspor puanını 6'ya yükseltirken, Kilis Belediyespor 0 puanda kaldı.

Karşılaşmanın Gollerini:
38.Dakika Fatih Demircan ( Kilis Bld Spor)

48.Dakika Hakan Doğan ( Nevşehirspor)
51.Dakika Buzo ( Nevşehirspor)
59.Dakika Şafak Bayraktar( Nevşehirspor)

Bu önemli karşılaşmayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ile birlikte şeref trübününde izlediler. Çok sayıda Kırmızı Beyazlı taraftar grubuda trübündeki yerine alarak maç boyu takımına destek oldu. Karşılaşmayı yaklaşık 4 Bin kişi izledi.

Grubumuzda oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Nevşehirspor: 3Kilis Belediyespor: 1

Yozgatspor: 3 Kürkçüler Adana: 1
Adana B.Ş. Belediyespor: 0 Aksarayspor: 2
Azatlıspor: 1 Kadirli Demirspor: 6
Talasgücü Belediyespor: 2 Belen Belediyespor: 0
Arsuz Karaağaçspor 1967: 0 Kayseri Şekerspor: 0



Haber: Mustafa Ferveren