Nevşehirspor evinde Kırıkkalespora kar olup yağdı. Maç sonucu 6:0

İlk yarısı 4-0 Nevşehirspor un üstünlüğü ile sone eren maçın ikinci yarısında da güzel futbol ve güzel goller vardı.

 Bölgesel amatör Ligdeki temsilcimiz Nevşehirspor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kırıkkalespora adeta gol oldu yağdı. Maçın her iki yarısında da 3'er gol atan temsilcimiz Nevşehirspor sahadan adeta Kırıkkalesporu sildi. Nevşehirspor'un gollerini 26 ve 35 dakikalarda Mehmet Solak, 29. dakikada Anıl, 38. dakikada Evren Kalaç, 70. dakikada Çetin ve 74. dakikada ise Serhat kaydetti. 
Maçın sonlarına doğru ise Nevşehirspor'dan Anıl Kırmızı kart ile oyun dışı kalırken Kırıkkalespordan ise Mehmet oyun dışı kaldı. 
Bu sonucun ardından temsilbcimiz haftayı 3 paun ile kapatırken gurubunda puanını 19'a çıkartarak 7. sıraya yükseldi. Lider Sincansporun 8 puan gerisinde ...

Öte yandan Fotoğraf Savaşlarına Nevşehirspor da Katıldı...
  Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular arasında çıkan fotoğraf savaşına Bal ligi 6.Grupta mücadele eden Nevşehirspor da katıldı.

Hafta sonu Gazi stadında oynadığı Kırıkkalespor maçını 6-0 yenen Nevşehirspor lu futbolcular maç sonu soyunma odasında çekinmiş olduğu bu fotoğrafla artık bizi ciddiye almayanlara söyleyecek sözümüz olacak.Bizi izlemeye devam edin diyerek iddilarını ortaya koydular.
Peki Ne dersiniz sizce nasıl çıkmış...?

Fotoğraf:Erdal Kesici