İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında bugün saat 15.00’da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehirspor Gençlik ile karşılaşıyor.



Lige puan kayıplarıyla başlayan İnegölspor, uzun yıllardır tur atlayamadığı Türkiye Kupası’nda bu yıl gözünü gruplara dikti. Bordo Beyazlılar, bugün saat 15.00’da İnegöl İlçe Stadyumunda 2. Tur müsabakaları kapsamında İlimiz Nevşehir Temsilcisi ve Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehirspor Gençlik ile karşılaşacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Burak Taşkınsoy yönetecek.

 Lige 1 galibiyet 1 Beraberlik ve 1 de mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaşatan İnegölspor ile yine lige Şampiyonluk parolasıyla çıktığı kendi evinde oynadığı ilk maçta Tosya Bld.Spora 3-1 yenilerek taraftarlarını şaşırtan Nevşehirspor GK arasında oldukça ilginç ve çekişmeye sahne olacak bir maç bizi bekliyor.

İnegölspor-Nevşehirspor GK Ziraat Türkiye Kupası Maçını,İnegöl den kurulacak bağlantıyla  FİB Haber Merkezi tarafından canlı yayınlayacak sonuçlarını sizlerle paylaşacağız...

Geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında 2. Lig ekiplerinden Giresunspor karşılaşan ve ilk maçta kupaya veda eden İnegölspor, bu yıl grup müsabakalarına kadar ilerlemek istiyor. İnegölspor Teknik Direktör Mehmet Bulut, geçtiğimiz yıl kadro genişliğinin de bulunmaması nedeni ile iki kulvarda mücadele edecek güçte olmadıklarını ifade etmişti. Bu yıl yapılan transferler de göz önüne alındığında İnegölspor’un kupada da tur için iddialı olduğu görülüyor dedi.

Lige kötü başlayan Nevşehirspor ise bu maçı unutturmak ve taraftarlarından kendisini affettirmek için süpriz peşinde ...

Nevşehirsporumuza başarılar diliyoruz...