Temsilcimiz Nevşehirspor GK Futbol takımı 2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Aksarayspor 1989 takımıyla ilk resmi maçına çıkacak : Kupada rakip Aksarayspor 1989


Aksarayspor 1989 - Nevşehirspor GK Maçı Canlı Yayınlar www.fibhaber.com'da...

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta kuraları çekilen Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçları başlıyor.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz 
Nevşehir Spor G.K  Ziraat Türkiye Kupasında ilk maçında Aksarayspor 1989 takımı ile karşılaşacak.

Dağılgan Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Maç öncesi takım hakkında bilgi veren Nevşehirspor GK Futbol Takımı Kulüp Başkanı Necmi Cantekin,  Bugün Aksarayspor 1989 ile Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında karışılacağız. Sezon öncesi ilk resmi maçımıza çıkıyor. Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Cantekin, maç için tüm hazırlıklarımız tamam ve takım olarak moralimiz gayet yerinde. Nevşehirspor GK takımı olarak, Aksarayspor 1989 maçında tüm Nevşehirlileri yanlarında görmek istediklerini aktaran Cantekin, "Biz takım olarak bu maça hazırız ve kazanacağız. Nevşehirlileri bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ve duası bizleri mutlu edecek." diye konuştu.

Öte yandan Nevşehirspor Taraftarlar grubu adına Genç Meterisler Başkanı Ahmet Yetişir şu açıklamalarda bulundu:

GENÇ METERİSLİLER BAŞKANI AHMET YETİŞİR:
Nevşehirspor'umuzun yarın Aksarayda kupa maçı olacaktır hepimizin hemen hemen bilgisi vardır,onun için ben hafta içi olmasından ve işimden dolayı bir organizasyonum olamadı sizden ricam özel araçlarıyla gidecek hemşerilerimiz taraftarlarımız yanlarında fazla kişi yoksa eğer iki kişi felan giden kişilerimiz olacak var ise Allah aşkına grubumuzdan 4 5 genç kardeşlerim var onları üzüp kırmayalım yanlarınızda birer ikişer götürelim bize yardımcı olursanız sevinirim beni arar iseniz ben size yönlendirme yaparım duyarlı olur isek mutlu oluruz kenetlenmek demek paylaşmak demektir bunu unutmayalım.