Bal liginin tek Nevşehir temsilcisi Nevşehirspor GK’ü yeni sezon için hazırlıklarına başladı ve ilk idmanını yaptı. Yeni sezona yaptığı flash transferlerle güçlü ve iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan Nevşehirspor GK de yeni tesislerinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Nevşehirspor GK nün geçtiğimiz yıl kullandığı Nar kasabasında Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş ve Nar Belediye Meclis üyeleri kararı ile kullanımına tahsis edilen çim saha ve tek katlı binanın ikinci ve üçüncü katının maliyeti Cantekin Grup tarafından karşılanarak %90 oranında tamamlandı.Konu hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehirspor GK As Başkanı Sedat Cantekin en kısa süre içinde tesisimizin tamamlanmasının ardından ikinic dönem kamp çalışmalarını kendi tesislerimizde sürdüreceğiz dedi.

Tesisisn açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını bilirden Cantekin Nevşehir kamuoyunda özlenen güçlü ve iddialı bir takım kurmak adına yaptığımız tüm fedakarlıkların sonrasın da takımına sahip çıkmasının beklediklerini dile getirdi.

 

 

 

NEVŞEHİRSPOR GK İDMANLARA BAŞLADI...

 

NEVŞEHİRSPOR GK İDMANLARA BAŞLADI...

 

23-08-2012 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILAN TEK İDMANLA HAZIRLIKLARA BAŞLAYAN TAKIMIMIZ. CUMARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN ÇİFT İDMAN YAPARAK HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

 

SAAT 16:30 DA GÜNÜN 2. İDMANINI KENDİ TESİSLERİNDE SÜRDÜREN TAKIMIMIZ SABAH KROS ÇALIŞMALARINI İSE KAMP EĞİTİM MERKEZİ ÇEVRESİNDE BULUNAN KOŞU PARKURLARINDA YAPIYOR.

 

ÇALIŞMALARI İZLEMEK ÜZERE GELEN VE FUTBOLCULARA İKRAMLARDA BULUNAN TÜM TARAFTARLARIMIZA NEVŞEHİRSPOR GK YÖNETİMİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.