Spor Toto 3.Lig 3.Grup'da mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, Nevşehirspor ile oynadığı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu.

Sezon öncesi kampı programını Nevşehir de sürdüren Spor Toto 3. Lig 3. Gurup takımlarından 1930 Bafraspor, BAL Ligi 6. gurupta bu yıl Şampiyonluk parosıyla hazırlanan  temsilimiz Nevşehirspor ile oynadığı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu.

Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. 18. dakikada gelişen konuk takım 1930 Bafraspor atağında, Hami sol taraftan getirdiği topu kale içine ortaladı. Samet'in kafa vuruşu az farkla avuta gitti. 35. dakikada gelişen Nevşehir atağında Anıl 35 metreden çok sert vurdu ve aynı güzellikte kaleci Altan toru kornere çeldi. 37. dakikada Anıl uzak mesafeden çok sert vurdu, top Altan'da kaldı. İlk yarı golsüz sona erdi.İkinci yarıya hızlı başlayan 1930 Bafraspor, Gökhan'ın Nevşehirspor defansının arkasına uzun pasında Hami Çolak kaleciyle karşı karşıya anda kaleci Osman topu tokatlayarak topun ağlara gitmesini önledi. 53. dakikada gelişen Nevşehirspor atağında çapraz pozisyondan topla buluşan Atilla'nın şutunda top yan direkten döndü. Dönen topla buluşan Ahmet Arıcı düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0Bu dakikadan sonra rakip kalede gol arayan 1930 Bafraspor ataklarından gol sesi çıkmayınca, ev sahibi Nevşehirspor maçı 1-0 kazandı. Gerek oynadığı futbol ve takım içerisindeki kolej görüntüsü ve disiplin gerekse sonuca kolay gitmesiyle Nevşehirspor ilerisi için büyük ümit verdi. 

Artık Bu şehrin ileri gelenleri ile 7 den 77 ye bütün köylüsü kentlisi Nevşehirspora sahip çıkma ve maçlarında destek verme zamanı bu yıl Nevşehirspor yılı olması için gerekli tüm fedekarlığı gösteren Nevşehirspor Yönetimine teşekkür ediyoruz.