Spor Toto BAL Ligi temsilcimiz Nevşehirspor, ikinci yarı Futbol Sezonu hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. Nevşehir spor GK, oynadığı ikinci hazırlık maçında Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından Samsun temsilcisi  Atakum Belediyespor’la karşılaştı. 

Nevşehirspor hazırlık maçında  Atakumspor'a 2-1 mağlup oldu.

İlk yarının 5.dakikasında Atakumspor Gökhan'ın golü ile 1-0 öne geçti. Kırmızı Beyazlı ekibimiz bu gole 15.dakikada Buzo ile karşılık verdi ve eşitliği sağladı. 1-1 Maçın 35. dakikasında Atakumspor Mete'nin golü ile durumu 2-1 yaptı. İlk yarıda son anlar oynanıyor ve Nevşehirspor eşitliği sağlamak için ataklarını sıklaştırdı. İkinci yarı Nevşehirspor atakları sonuç vermeyince  Atakumspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maç Sonucu: Nevşehirspor 1-2 Atakumspor

Bölgesel amatör lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor Antalya kampında yaptığı ikinci hazırlık maçında Atakumspor'a 2-1 mağlup oldu. Nevşehirspor müsabakaya İsmail ,Ömer, Faruk, Ferhat, Ahmet Keleş ,Recep ,Serhat ,Yannik, Serdar Kılıç ,Furkan, Buzo onbiri ile sahaya çıktı.

Karşılaşmayı Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve Yöneticiler de takip etti.

Kırmızı Beyazlı ekibimiz, 3 Ocak'ta Bartınsporla oynayacağı son hazırlık maçlarıyla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.  Daha sonra Antalya kampını tamamlayacak olan Kırmızı beyazlı ekibimiz 4 Ocak Perşembe günü  Nevşehir'e dönecek.



Haber: Mustafa Ferveren