Nevşehir Spor, yeni sezon için aradığı hocasını buldu. 

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada 2016-2017 futbol sezonda Tarsus İdman Yurdu takımını eski teknik direktörü Erol Azgın ile anlaştıklarını açıkladı.

Nevşehir Spor’da Kulüp Başkanlığını devir almasının ardından teknik direktör arayışlarına son noktayı koydu. Başkan Muzaffer Leblebici, geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu takımını çalıştıran Erol Azgın ile anlaştı. Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada, “ Nevşehir Sporumuzda göreve resmi olarak başlamamız ile birlikte önceliğimizi hoca transferini verdik. Çok şükür ki Nevşehir sporumuza ivedi bir şekilde hoca arayışımızı da sonlandırdık. Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu takımını çalıştıran Teknik Direktör Erol Azgın ile anlaştık. Resmi sözleşmemizi ise 24 Haziran Cuma günü gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

Erol Azgın kimdir? İşte Teknik Direktörlük Kariyeri
Profesyonel futbol yaşantısını noktaladıktan sonra 1995 ylında katıldığı A antrenör kursunu başarıyla tamamladı.
1995-97 yılları arasında G.Antep GASKİ Spor’da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.
1997 yılında Tarsus İ.Yurdu takımında 4 aylık bir antrenörlük görevinde bulundu. 1998 yılında G.Antep B.Ş.Belediyespor alt yapı koordinatörlüğünü üstlendi. 1999 yılında 3.lig ekibi olan GASKİ Spor’da teknik sorumlu olarak çalıştı. 2000 yılında teknik direktörlük belgesi aldı.
2000-2003 yılları arasında G.Antep B.Ş.Belediyespor takımında teknik direktör olarak görev yaptı. 2004-2005 sezonundan itibaren teknik direktör Nurullah Sağlam ile çalışmaya başladı. Önce Gaziantepspor’da antrenörlük, daha sonra 2005-2006 sezonunda alt yapı koordinatörlüğü yaptı ve bu sezondan itibaren Konyaspor’da yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Daha sonra Aksarayspor ve Tarsus’ta teknik adam olarak görev aldı.