NEVŞEHİR(MHA) Ligin ilk yarısında umut veren, ancak son birkaç haftada aldığı sonuçlarla zirvenin 7 puan gerisinde kalan Nevşehir Spor’da lig arasında yapılacak yeni transferler ve hazırlık sürecinin ardından ligin ikinci yarısı 24 Ocak 2015 Pazar günü başlayacak.

29 Puanlı Türk Metal Kırıkkale Spor’u 7 puan geriden takip eden Kırmızı beyazlılarda açıklamalara göre hedef 12 maçın 12 sini de kazanmak ve mutlu sona ulaşmak. Ancak bu işin o kadar da kolay olmayacağı ortada.

Zira ligin ikinci yarısında ligden düşme ve Şampiyonluk hesaplarının daha da kızışacağı bir gerçek. Buna karşın Nevşehir Spor kulüp yönetiminin hedefine ulaşabilmesi için ligin ikinci yarısında çok ciddi bir performans ortaya koyması gerekiyor.

Ligin ilk yarısında hiç hesapta olmayan puan kayıplarıyla zirvenin biraz uzağında kalan Nevşehir Spor’un grupta şampiyonluk hedefleyen ekiplerle oynayacağı ve bu maçlardan alacağı puanlar zirvenin kaderini belirleyecek.

24 Ocak tarihine kadar bir yandan ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürecek olan ekibimiz bir yandan da ilk yarının son maçlarında yollarını ayırdığı futbolcuların yerine de yeni transferler yapmak durumunda.

Ligde ilk yarı sonucunda oluşan puan cetveli şu şekilde;

İkinci yarı fikstrü: