2015 - 2016 Futbol sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele edecek temsilcimiz Nevşehirspor İçin Cuma Kader Günü ...!

Dün Deplasmanda oynadığı karşılaşmayla Ilk resmi maçına çıkan Nevşehirsporumuz Ziraat Türkiye Kupası'nda Rakibi komşu ilimiz Aksaray'ın Takım'ı Aksaray 1989 sporu Yusuf Kılıç'ın attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.

Nevşehirspor GK Kupa ön eleme turunda rakibini saf dışı bırakarak bir üst tura Yükseldi.

Tek maç olarak oynanan ön eleme müsabakasında rakibimiz iyi mücadele etmesine karşın Tecrübesiyle Nevşehirsporumuz müsabakadan galip ayrılmayı bildi ve bir üst tura Yükseldi.

Cuma günü Nevşehirspor GK'nün kupadaki rakibi belli olacak ve lig fikstürü çekimi yapılacaktır. Kupa kurası ve fikstür çekimleri www.fibhaber.com dan Canlı olarak yayınlanacak.

Nevşehirspor takımımıza Ziraat Türkiye Kupasında ve 3.Lig yolunda bölgesel amatör liginde başarılar dileriz.

Nevşehir Sporun BAL Liginde Mücadele Edeceği 6. Grup

Bal temsilcimiz Nevşehirspor GK. 6. Grupta mücadele edecek. 6. Grup 13 takımdan oluşuyor. Bu grupta yer alan İller aşağıda sıralanmıştır.

1. Ankara 2 - Ankara 3-  Kayseri 4 - Kayseri 5- Kayseri 6 - Sivas 7 -Sivas 8 - NEVŞEHİR 9 -Kırıkkale 10 - Niğde 11 - Kırşehir 12 - Yozgat 13 - Çankırı

Fikstür çekiminin 4 Eylül'de yapılacağı ve sonrasında Nevşehirspor'un 6.Grupta yer alan takımları ile maç takviminin belli olacağı belirtildi. 19 - 20 Eylül 2015, BAL 1.hafta müsabakaları başlayacak.

FİB Haber Merkezi olarak Şampiyonluk yolunda Nevşehirspor'umuza başarılar diliyoruz.

Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 Sezonu Statüsü ve grupları belli oldu. TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

Ali Düşmez'in lig statüsü ile ilgili açıklamaları şöyle: "Tarihte ilk kez Türkiye'nin 81 ilinin katılımıyla 157 kulübün mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig, 12 grupta oynanacak. Bu grupları belirlerken bölgesel dağılımın yanı sıra mevsim şartları ve ulaşım imkanlarına da özen gösterdik. BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

Ben sezonun dostluk ve fair play anlayışı çerçevesinde, başarının elbette hedeflendiği ancak bu kavramların ön plana çıkarıldığı bir anlayışla oynanmasını umut ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak hedefimiz amatör futbolun en kıymetli organizasyonun en üst düzeyde, profesyonel bir şekilde organize edilmesidir. Buna da tam olarak hazır olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum."dedi.