Nevşehir’in profesyonel bir takıma ihtiyacı var…Sayısı binleri bulan spor severlerin takip ettiği Gurbetçilerin hafta sonu sonuçlarını merakla beklediği İlimizin tanıtımına gençliğimizi spora teşvik eden esnaf ve turizmcisine büyük katkılar sunan Nevşehirspor u çok özledik.


Taraftar Futbolcu El ele 3.Lige
İlimizin Dirliği ve birliği açısından büyük önem arz eden,Şehrin Ticari hayatına ve Kapadokya nın yurt içinde tanıtımına önemli katkılar sağlayan Nevşehirspor artık profesyonel ligde görmeliyiz. Bu şehir Profosyonel bir takımı haydi haydi kaldırır kaldırmalıdır.

Şuan Nevşehir de profesyonel bir takımın olmaması Bu şehrin İleri gelenleri, İş Adamla rı,Turizmcisi,Sanayicisi ve bu şehri Yönetenlerinin büyük ayıbıdır.

Güçler birleşsin şimdi tam zamanı…Nevşehirspor’un Büyük taraftarı, Başkanı,Yöneticisi,futbolcusu malzemecisi ile Basını kenti birlikte el ele verip birlikte kartopu olup güçlerimizi bir araya getirerek büyük bir çığa dönüşüp başarıya ulaşmak ve 3.Lige tekrar çıkmak için şimdi tam zamanı.

Birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek Nevşehirsporumuz ve başta Başkan,Yöneticisi Futbolcusunu yalnız bırakmayalım.

Bu şehrin Turizmcisi,Sanayicisi,İş Adamları ve Esnafları ile Valisi,Milletvekilleri,Daire Müdürleri,Milletvekilleri Belediye Başkanları STK’lar meslek odaları haydi güçler birleşsin…

Nevşehir’in profesyonel bir takıma ihtiyacı var…Şimdiden elini taşın altına koyan Nevşehirspor yönetim kuruluna emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

İlerleyen günlerde takımına sahip çıkanları çıkmayanları burada sizlerle paylaşacağız.Kim Nevşehirspor’un yanında kim değil birlikte göreceğiz.

Nevşehirsporun 3.Lige çıkmasında Basını taraftarı iş adamı protokolü herkese çok ama çok iş düşüyor…

Nevşehir ve Kapadokyanın tanıtımına
Gençliğin Spora teşvik edilmesinde
Ticari hareketliliğin kazanılmasında 
Şehrin Birlik ve Beraberliği için Bu şehre bir profosyonel bir takım ve NEVŞEHİRSPOR
 Şart...

SON Söz:
Nevşehirspor gerçeğiyle taşın altına elini koyan Cantekin ailesine,Genç Meteris Taraftar Grubuna ve emeği geçenlere ve bu sağ duyuda olan kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz.