Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL Takımı) 5.Grupta Nevşehirspor şampiyonluğa emin adımlarla ilerlerken taraftarlarda hazırlıklarını sürdürüyor. Liglerin bitmesine son iki maç ve Maçların tamamlanmasına sadece 180 dakika kala Nevşehir camiasında büyük heyecan yaşanıyor.

Yılmaz'dan Nevşehirsporlu Taraftarlara Tarihi Çağrı

Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, yaptığı açıklamada, Pazar günü çok önemli  Adana Büyük Şehir Belediye spor maçımız var. 13 yıllık özlemimizi sonladırmak adına bu hafta oynanacak Adana Büyük Şehir Belediye spor maçını muhakkak almamız lazım. Tüm Nevşehirspor taraftarını muhakkak maça bekliyoruz. Gelin Gazi Stadını dolduralım.

Nevşehirli taraftarların maça büyük ilgi göstermesi beklenirken, Nevşehirspor Taraftar Derneği tüm Nevşehirlileri kendi sahasında oynayacağı bu son maç için Gazi stadına davet etti. 

Nevşehirspor Kenetlendi

İkili Averajla ligde lider bulunan Nevşehirspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Adana Büyükşehir Belediyespor maçından mutlak galip ayrılmayı planlıyor. Yöneticisinden Futbolcusuna, Teknik Ekipten Taraftarına tüm camia bu hafta sonuna kenetlendi. Kırmızı Beyazlı ekibimiz ligde kalan Adana Büyükşehir Bld.Spor ve Deplasmanda Ceyhanspor maçlarından 3 puanla ayrılarak şampiyonluk kapılarını aralamayı bekliyor.

Nevşehirspor ile Adana Büyük Şehir Belediye spor arasında oynanacak olan kritik müsabaka Pazar günü saat : 15.00’de Gazi Stadyumunda oynanacak.  

Anlatmaya Gerek Yok görüyorsunuz...!

ŞAMPİYONLUK yükleniyor... ███______________________| %95,03 Loading

Nevşehirspor GK - Adana Büyükşehir Bld.Spor

Yer:Gazi Stadı - Nevşehir
Tarih: 01.4.2018 Pazar Günü Saat: 15:00

Maçı canlı anlatımla  www.fibhaber.com dan takip edebilirsiniz.

İşte grubumuzda oyananacak kader maçları...

Nevşehirspor'un kalan maçları:
Adana Büyükşehir Belediyespor
Ceyhanspor (D)

Yozgatspor'un kalan maçları:
Belen Bld.Spor
Kayseri Şekerspor (D)

Aksarayspor'un kalan maçları:
Arsuz Karaağaçspor 1967(D)
Talasgücü Bld.spor 


Haber:Mustafa Ferveren