Nevşehirspor Gençlik, ligin 20. Haftasında Çorum ekibi İskilip Belediye Spor’u 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 6. Grupta mücadele eden ve aldığı başarısız sonuçlarla kötü günler geçiren Nevşehir spor, müsabakaya yeni anlaştığı Teknik direktör eski Altaylı Milli Kaleci Şanver Göymen yönetiminde çıktı.

 

Nevşehir Gazi Stadında, Nevşehirspor’un cezası nedeni ile seyircisiz oynanan müsabakayı Saddam Doğu Yılmaz, Ozan Andaç Göral ve Serhat Şaban Ekmekçi hakem üçlüsü idare etti.

 

Müsabakanın ilk yarısında, 26. Dakikada Nevşehir Spor’dan Bülent Çakmak takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Nevşehirspor’un başarılı forveti Anıl Bircan 39. Dakikada attığı golle farkı 2 ye çıkardı.(2-0). 44. Dakikada görülen kırmızı kart sebebi ile konuk ekip İskilip Belediye Spor 10 kişi kaldı. Nevşehirspor ilk yarıyı 2-0 galip tamamladı.

 

İkinci yarıda kanatlardan yaptığı ataklarla 10 kişi kalan rakibi karşısında gol arayan kırmızı beyazlılar aradıkları golü bulmakta zorlandılar. Nevşehirspor’un sağlı sollu atakları karşısında İskilip Belediye spor savunması topu tehlike büyümeden uzaklaşmayı başardı. Müsabakanın 82. dakikasında konuk ekip skoru 2-1 yapan golü attı. Yaptığı ataklarla kalan dakikalarda beraberlik golünü bulmaya çalışan İskilip belediye spor aradığı gole bir türlü ulaşamasa da Nevşehirspor'dan Ahmet Keleş maçın 90. dakikasında rahip ağları havalandırmayı başardı. Bu gol ile müsabaka 3-1 Nevşehirspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Bu sonuçla Nevşehirspor 28 puanla 8. Sırada yer alırken, İskilip Belediye Spor 11 puanda kalarak 12. Sırada yer aldı. Nevşehirspor Gençlik önümüzdeki hafta Kastamonu deplasmanında Kastamonuspor ile mücadele edecek.

BAL Ligi 6. Grupta Haftanın Toplu Sonuçları ve Puan Durumu için Tıklayınız..