Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor arasında hafta sonunda oynanacak olan 3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesi Nevşehirspor kafilesi Ankara'ya gitti.   Nevşehirspor, Kırşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Ankara'da sürdürecek.

Nevşehirspor'a Çiçekli Karşılama

Nevşehirspor kafilesi Ankara Point Otel girişinde Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, Ayvalı Mahallesi Muhtarı Fikri Soysal, Şehit Kubilay Mahallesi Muhtarı Ahmet Gök ile birlikte çok sayıda Nevşehirliler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, "Nevşehirsporlu futbolcu ve teknik heyeti çiçekle karşılayarak kendilerine hoş geldiniz dedik. Cumartesi günüde kendilerini trübünlerde yalnız bırakmayacağız ve İnşallah gülen taraf Nevşehir olacak" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı'da; "Doğduğumuz topraklara aşığız biz. Biz herhangi bir çıkar beklemeden Nevşehir’e gönülden bağlıyız. Kimseye memleket sevdamızın hesabını vermeyiz çünkü biz Nevşehirliyiz! Cumartesi günü oynanacak play-off mücadelesi için Ankara’ya gelen NevşehirSpor ‘umuzu çiçeklerle karşıladık" dedi..

Özel otobüsle başkente gelen kırmızı-beyazlı takım, konakladığı otelde açma germe hareketleriyle günü tamamlayacak.

Çukurambar'da ki Point Otel'de kampa giren Nevşehirspor kafilesi Cumartesi günü oynayacağı Kırşehir Belediyespor karşılaşmasının son anrenmanını ise yarın maçın oynanacağı Osmanlı stadında yapacak.

Nevşehirspor GK - Kırşehir Belediyespor

Tarih: 21 Nisan Cumartesi Günü

Saat : 15:30 da

Yer: Ankara Osmanlı Stadyumu

MAÇ BİLET FİYATLARI : 5 TL dir .

Haydi Nevşehir
*Cumartesi Nevşehirde Hayat Duracak *Saat 08:30 Tüm Nevşehir Halkımızı Gazi Stadı Önüne Bekliyoruz...
*Sınırsız Otobüslerimizle Ankaraya Şampiyonluğa Gidiyoruz...
* Otobüslerimiz Ücretsizdir...
*Tüm Nevşehir Halkımız Zafere Giden Yolda Sende Bizimle Ol...

Kanında memleket sevdası olan herkesi şampiyonluk maçında Ankara'ya bekliyoruz...