Bal ligi 6.Grubta mücadele veren Nevşehirspor'da bu sezon oynadığı 26 Maçta 19 Gol atan Anıl Bircan Gebze Spor ile anlasti. 
Sezona şampiyonluk parolası ile girecek olan Gebze Spor Daha önce Nevşehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Canberk Soykuvvet'i renklerine bağlamışlardı.

Öncelikle Nevşehirspor'a maddi manevi büyük emek verip zaman harcayıp şimdiye kadar yaptığı katkıları için Cantekin Ailesine ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Artık ısrar edilmeden Nevşehirspor da yeni umutlara yelken açmak için bir kan değişimi kaçınılmaz olmuştur. Tamda bu manada sorumluluk alan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve heyetine bu vesile ile teşekkür ediyoruz.

Nevşehirspor 'da Yaprak Dökümü...!

Cantekin Ailesinin istifası ile boşalan Nevşehirspor GK'de belirsizlik devam ederken futbolcularda birer birer kendilerine başka takım arayışı içerisine girdiler. Bunlardan bazı isimler şimdiden çoktan ayrıldılar bile. Yaşanan Belirsizlik sonrası acaba bir yılı daha mı kaybedeceğiz şeklinde yorum yapan Nevşehirsporlu taraftarlar Nevşehirspor Yönetimine çağrıda bulundular. Gelin şimdi Nevşehirspor taraftarlarının sesine kulak verelim.

Acele edilip biran önce elinin çabuk tutulmasını isteyen taraftarlarımız Siz neyini hesabındasınız ve neyin peşindesiniz! diyerek sitemde bulunuyorlar.

İşte FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirspor taraftar ve camiasının ortak görüş ve düşüncelerini sizler için toparladık...

Millet Aya Nevşehirspor Yaya mı Kalacak!

Nevşehirspor'da Cantekin ailesinin istifası sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru takımı sahipsiz bırakmamak ve camianın özlem duyduğu 3.Lig hedefleriyle güçlü bir kadro kurmak için yaptığı Teklif için acil çağrısına henüz bir kararın çıkmaması Nevşehir spor kamuoyunda büyük tepkilere neden oluyor.

Nevşehirspor Camiası : "Kaybedecek Zamanımız Yok!!!"

Unutulmasın ki Nevşehirspor kimsenin şahsi insiyatif alarak kafasına göre yöneteceği bir takım değildir. Velevki Nevşehirspor bir şahıs takımı ise başına Nevşehirspor ismini koyamassınız. Nevşehirspor ismiyle milletin karşısına çıkıpta destek alamassınız...
İstiyorsanız ismini değiştirip sonrada "kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız" buna kimsenin diyecek sözü olmaz.
Ama koskoca bir şehrin takımının kaderini birileri tekeline alıpta kafasına göre belirleyemez.

Son olarak Nevşehirspor camiası belki bir yılını daha kaybeder ama üzerine oynanan oyunları hiçbir zaman unutmaz ve affetmez.

Cantekin Ailesinin çekilmesinden sonra bu kulübü herşeyiyle elini taşın altına koyarak sahiplenen Başkan Kamil Duru ve ekibinin önü biran önce açılmalı. Camianın yıllardır özlemini duyduğu Şampiyonluk için iş işten geçmeden takım sahipsiz bırakılmadan takım ehillerine teslim edilmelidir. Yoksa bu şehre ve takımına en büyük ihanet olacağı da unutulmamalıdır. Ve Bu durumda sizi Ne tarih nede Nevşehir affetmez.