Ziraat Türkiye Kupası 2.Turunda Nevşehirspor GK, Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek kupada saf dışı bıraktı. Nevşehirspor, Ziraat Türkiye Kupasında 3. Tura Yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Kayseri Erciyesspor’u attıkları 4 golle kupa dışında bırakan Nevşehirrspor’da teknik direktörü Cüney Tiryaki, izleyenler açısından keyifli, kendileri açısından yorucu bir maç oynadıklarını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Sahasında ​3. lig temsilcisi Kayseri Erciyesspor’u 4-0 la yenen Nevşehirrspor kupada 3. tura yükseldi.

Asıl hedeflerinin lig olduğunu kaydeden Nevşehirrspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, “İzleyenler açısından keyifli, bizim açımızdan yorucu bir maç oldu. İki takım açısından da yorucu oldu. Takımımızı kutlamak lazım. Çok özverili bir şekilde mücadele ettiler ve güzxel oyunumuzu bol gollü bir galibiyetle süslemesini bildik. Ve Sonuçta turu atladık. Önemli olan turu geçmekti. Bazı genç oyuncularımızı da burada oynattık, gördük. Bizim için de kazanç oldu. Sonuçta bizim için öncelikli olan lig. Lig daha önemli. Şimdi önümüzde Aksaray Belediyespor maçı var. Her maç bizim için ciddi ama şu anda Aksaray Belediyespor maçını düşünüyoruz. Aksaray maçını da kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak hedefindeyiz" dedi.
MAÇ SONUCU
Kayseri Erciyesspor:0-4:NEVŞEHİRSPOR
Goller:BUZO,AHMET KELEŞ,YANİCK,HAKAN DOĞAN
3.TURDAYIZ
Goller:
80' Dakika Hakan Doğan
78' Dakika Yannickkkk
70' Dakika  Ahmet Keleş
33' Dakika- Buzo