Bal ligi 6.Grup 19.hafta karşılaşmasında Gazi stadında Yeşil Kırşehirspor'u misafir eden Nevşehirspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşmadan 3-2 lik galibiyetle 3 puan çıkarttı.

Ligin ilk yarısında Kırşehirspor maçından 5-1 lik mağlubiyetle ayrılan Nevşehirspor , bu galibiyetle rövanşıda almış oldu.

Maça hızlı başlayan Kırmızı Beyazlı ekibimiz 10. dakikada Anıl Bircan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. 30.Dakikada Erhan ŞEngül maçın hakeminden kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
İlk yarının 41.Dakikasında Y.Kırşehirspor dan Abdurrahman Bengi ile beraberlik golü geldi maçın ilk devresi bu golle 1-1 lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında yine Anıl Bircan ile 2-1 lik üstünlük sağlayan Nevşehirspor'a, 65.Dakikada Yiğit alan'la cevap veren Kırşehirspor ikinci kez eşitliği yakaladı. 2-2 

Karşılaşmayı uzun süre 10 kişi sürdüren Nevşehispor , 75.Dakikada Burçağ'ın golü ile 3-2 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Nevşehirspor bu önemli karşılaşmadan 3-2 lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

Bu sonuçla Nevşehirspor topladığı 36 puanla ligde 4.Sırada yer aldı. Nevşehirspor önümüzdeki hafta deplasmanda Niğde temsilcisi Azatlı spor ile karşılaşacak.