NEVŞEHİR(MHA) İlimizi üç sezondur Bölgesel Amatör Ligde temsil eden, son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin orta sıralarında kendisine yer bulan Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Nemci Cantekin’in açıklamaları oldukça dikkat çekici.

Nevşehir’de yayın yapan yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan Nevşehir Spor GK, hedeflerinin yeni sezonda ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil etmek olduğunu açıklayan Özel İdare Spor Antrenörüne ilginç ve bir o kadar manidar bir yanıt veriyor.

Özel idare Sporun Bölgesel Amatör Lige yükselmek için çaba sarf etmemesi, bunun yerine mevcutta bulunan ekiple birlikte bu hedefine ulaşabileceği açıklamasında bulunan Nevşehir Spor GK Başkanı Nemci Cantekin’in bu açıklamaları kulüp yönetiminin üç yıldır devam eden süreçten bir hayli yorgun düştüğüne işaret olarak yorumlandı.

Cantekin’in bu çağrısına hedeflerinin BAL Ligi olduğunu söyleyen ve Amatör kümenin ilk yarısında grubunu lider olarak kapayan İl Özel idare Spor yönetimince nasıl yanıt bulacağı merak konusu.