Nevşehirspor'da tüm hazırlıklar Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası için.

Ziraat Türkiye Kupasında 3.Lig ekiplerinden Sivas 04 Eylül Belediyespor ile karşılaşacak olan Nevşehirspor GK,  hazırlıklarına devam ediyor.

Kırmızı-beyazlılar günde bir idman ile Sivas 04 Eylül Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Pazartesi günü Nar tesis ve belde sahasında  Nevşehirspor GK,Teknik Direktör Sait Taş gözetiminde yapılan idmanda taktik çalışan Nevşehirspor, idmana süreli koşu, dar alandan geniş alana topla çıkma çalışması ve sonrasında tam sahada taktiksel çift kale maç yaptı.

 Yapılan çalışmalarda futbolcuların gayretli olması dikkat çekerken,  Teknik Direktör Sait Taş zaman zaman idmanı yarıda keserek futbolculara  neler yapmaları gerektiğini tek tek gösterdi.

 Diğer yandan Nevşehirspor'un idmanına Nijjeryalı Kaleciside katıldı. Ganalı kalecinin idmanlardaki performansı  teknik ekip tarafında beğenildi.

Taktik idmanında sonra Nevşehirsporun Nar tesislerinde kampa giren Nevşehirspor, Salı günü yapacağı ter idmanından sonra Çarşamba günü oynanacak Türkiye Kupasındaki rakibi Sivas 04 Eylül Belediyespor'u  bekleyecek.

Öte yandan Lig TV merkezine Ziraat Türkiye Kupası 1.Turunda Gazi stadında Saat:15:00 de başlayacak Nevşehirspor GK-Sivas 4 Eylül Belediyespor Maçını canlı olarak FİB Haber Spor Servisi verecek...