Nevşehirspor'da yeni sezon 2.etap hazırlık kampı Erzurum Palandöken’de devam ediyor.

Nevşehirspor GK Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yeni sezon hazırlıklarını 2.Etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Nevşehirspor takımını moral motivasyon amaçlı kamp yapılan otelde ziyaret etti.

Başkan Dirikoç kampı ziyaret etti ...

Kampın 5.gününde takımını ziyaret eden Başkan Dirikoç burada futbolcular ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Teknik Ekipten kamp hakkında bilgiler aldı. Başkan Dirikoç'un bu ziyareti teknik ekibi ve futbolcuları çok mutlu etti.


Öte yandan Erzurum'da faaliyet gösteren Nevşehirli İş Adamı Ethem Tanrıver, Nevşehirspor onuruna verdiği sabah kahvaltısında futbolcu ve teknik ekiple bir araya geldiler.

Nevşehirspor GK Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, "Erzurumda Nevşehirli iş adamı Ethem Tanrıver takımımıza kahvaltı vererek bizleri misafir etmiştir kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

Nevşehirspor futbol takımı Erzurum Palandöken'de hız kazandı...
Erzurum Palandöken ilçesindeki Kamp Merkezi'nde antrenman yapan kırmızı-beyazlı ekip, fiziksel aktivitelerini artırarak, sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.
iklim şartlarının da elverişli olduğu kentte, Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım, kondisyon ve teknik antrenmanlara da ağırlık veriyor. Tiryaki, Erzurum'da kamp için güzel bir ortam olduğunu belirterek, antrenmanların çok iyi gittiğini, kampa tüm futbolcuların katıldığını söyledi. Antrenmanlarda futbola özgün tüm hareketleri yaptıklarını vurgulayan Tiryaki, "Koşuyoruz, kuvvet çalışıyoruz, taktik idmanlar yapıyoruz, teknik idmanlar yapıyoruz yani futbolun gerektirdiği her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Futbolcuların burada bize katılımı çok önemli. Hepsi mükemmele yakın çalışıyorlar. Mutlu bir ortamımız var" dedi.