Nevşehirspor'un Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 23. hafta maçında Kayseri'de Talasgücü Belediyespor'u 5-2 yenmesinin ardından Nevşehir de galibiyet coşkuyla kutlandı. Karşılaşma sonrası sokaklara dökülen Nevşehispor taraftarları Atatürk bulvarı Ziraat bankası önünde toplanarak meşale yakıp, tezahüratlar eşliğinde galibiyeti doyasıya kutladı. Yoldan geçen arabalarda korna çalarak galibiyet sevincine ortak oldu. Taraftarlar cadde boyu tezahüratla eşliğinde bir süre yürüdü.  

Nevşehirspor kafilesi şehirde şampiyon gibi karşılandı.

Şampiyonluk yolunda artık son 3 haftaya girilirken büyük avantaj yakalayan takımlarını meşaleler eşliğinde "Şampiyon" tezahüratları ile karşılayan Nevşehirspor'a gönül veren Taraftarlar, teknik direktör Cüneyt Tiryaki ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Maçın hemen ardından Kayseri'den Nevşehir'e doğru yola çıkan Nevşehirspor kafilesi Avanos'tan şehir girişinde kırmızı-beyazlı taraftarlar tarafından konvoy eşliğinde Nevşehir'e getirildi.

Coşkuyla Nevşehir'e doğru yol alan Nevşehirspor takımını taşıyan otobüs yolda ilk önce Avanos'da durduruldu. Buradaki ve çevre yerleşkelerde yaşayan Nevşehirsporu taraftarlar takımı meşalelerle karşılayıp uğurladılar.  Nevşehirsporu taşıyan Otobüs daha sonra şehir merkezine girdiğinde Atatürk bulvarı Ziraat bankası önünde toplanan yüzlerce taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

Kırmızı Beyazlı taraftarlar tarafından meşalelerle karşılanan Nevşehirspor kafilesindeki futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Sırsıyla kaleci Can, Buzo, Yannick, Furkan ,Eray teker teker takım otobüsünden dışarı çıkartılarak omuzlara alındı.

Şampiyon Nevşehir tezehuratlarıyla şehri inleten kırmızı beyazlı taraftarlar, kalan son iki maçlarınıda yenerek şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.   

Bu Güzel Şehire Şampiyonluk yakışır...!

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Talasgücü Belediyespor maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ve rakiplerinin de puan kaybetmesiyle şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladıklarını söyledi. Başkan Dirikoç, Biz bitti demeden bitmez son sözümüzü söylemedik demiştik. Yönetim olarak, Teknik kadromuz, Futbolcular taraftarlarımız hep birlikte tüm şehir olarak İnandık, güvendik sabrettik çok çalıştık ve Şampiyonluk adına artık son düzlüğe giriyoruz.Rabbim utandırmasın dedi.

ŞAMPİYONLUK LOADİNG %90

"Azmin Zaferi , Allah'ın izniyle Sampiyonuz"