Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Spora destek ve teşvik konusunda Yılın En Başarılı ismi seçilen Nevşehirspor GK Yönetim kurulu Başkanı Necmi Cantekin Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin temsil edecek tanıtımına katkı sağlayacak şehrimizin profesyonel bir takım gerekliliği hususunda iki yıldır alt yapıda verdiğimiz büyük mücadelenin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık.Şimdi de Önümüzdeki yıl tüm Nevşehir in gurur duyacağı güçlü bir takım kurulması için Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona hazırlanıyoruz.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun Bayburt İl Özel İdare ile anlaşmasının ardından boşalan Nevşehir spor GK’de yeni hoca arayışlarının başladığını bildirildi.

Yeni hoca konusunda aceleci davranmayacaklarını bu konuda kafalarında 5-6 isimin olduğunu söyleyen Cantekin, Nevşehirspor’a katkı sağlayacak yeni bir teknik direktör ile anlaşacağız. Yeni belirlediğimiz ve geçen seneki takımda yer alan futbolcular ile görüşeceğiz. İlk olarak geçen iç transferde belirlediğimiz futbolculara imza attırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.