Nevşehirsporun 3.ligte şampiyonluk mücadelesi verdiği ve şaibelerle dolu sezonda şampiyonluğu kaptırdığı maçta Sincan deplasmanı büyük bir önem arz ediyor.


Bölgesel Amatör lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehirspor 13 puan ile 8. sırada yer alırken Sincan Belediyespor ise 18 puan ile ligin ikinci sırasında yer alıyor. 

Nevşehirspor'a gönül veren kardeşlerim Ankara Sincana çıkarma yapıyoruz inşallah bu pazar 08.12.2013 tarihinde sabah saat 08.00 de meteriste alibey camii önünden hareket edilecektir gelmek isteyen bütün spor sever kardeşlerimizi bekliyoruz.Otobüs Ücretsizdir.bu imkanı bize sağlayan Nevşehirspor yönetimimizede ayrıca teşekkür ederiz saygılarımla.

Nevşehirspor'a gönül veren kardeşlerim Ankara Sincana çıkarma yapıyoruz inşallah bu pazar 08.12.2013 tarihinde sabah saat 07.00 de meteriste alibey camii önünden hareket edilecektir gelmek isteyen bütün spor sever kardeşlerimizi bekliyoruz.Otobüs Ücretsizdir.bu imkanı bize sağlayan Nevşehirspor yönetimimizede ayrıca teşekkür ederiz saygılarımla.