Görevi alır almaz Mumyakan'ın işi Nevşehirspor'a gönül vermiş taraftar guruplarının liderleri ile bir toplantı yapmak oldu.
Nevşehirspor taraftarlardan sorumlu yönetici Ali Mumuyakan önderliğinde Genç Meterisliler gurup lideri Ahmet Yetişir, Kelleciler 1969 gurup lideri Muhammed Sönmez, 50 Gençlik gurup lideri Yasin Yücel ve bu guruplara dahil taraftarlar bir araya gelerek toplantı yaptılar.

Toplantıda ortak paydanın Nevşehirspor olduğu konusunda hemfikir olan taraftar gurupları, Nevşehir Gazi Stadyumunda maç günlerini bir şölen havası içerisinde geçirmek için kırgınlıkları bir kenara bırakarak, Nevşehirspor'un başarısı için iki gurup halinde beraber mücadele etme kararı aldılar.
Kelleciler 1969 ve 50 Gençlik taraftar gurupları birleşerek tek bir gurup olurken Genç Meterisliler taraftar gurubu da diğer tribünde bu guruba destek verecek.
İki ayrı gurup ayrı tribünlerde özlenen maç atmosferini yaşamak ve stada gelen taraftarlara da bu coşkuyu yaşatmak için maç günlerinde beraber tezahüratlar yapacaklar.
Toplantı Sonrası Basın Mensuplarına açıklama yapan Nevşehirspor taraftar guruplarından sorumlu yönetici Ali Mumyakan; '' Ortak değerimiz olan Nevşehirspor'un başarısı için bütün camianın tek yumruk olmasına gayret gösteriyoruz. Bu konuda taraftar arkadaşlarımıza da çok iş düşüyor. Başarı hepimizin katkıları ile gelecek. Yönetim olarak biz bu sene başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu inancı bugün taraftar gurup liderlerinde ve taraftar arkadaşlarımda da gördüm, hissettim. Omuz omuza sezon sonunda ipi beraber göğüsleyeceğiz inşallah.'' dedi.